Ισοπαλία-πισωγύρισμα για τον Κιλκισιακό, 1-1 με τα Τρίκαλα Ημαθίας

Ισοπαλία-πισωγύρισμα για τον Κιλκισιακό, 1-1 με τα Τρίκαλα Ημαθίας

Χαμένη ευκαιρία αναρρίχησης για τους Κιλκισιώτες, που γλίτωσαν τα χειρότερα αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με τα δυο γκολ να έρχονται στο πρώτο μέρος

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 04/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Καθηλωμένος στα τελευταία «στρώματα», σε πολύ δυσχερή θέση, παραμένει ο Κιλκισιακός, που μετά το 1-1 με τα Τρίκαλα Ημαθίας, έχασε την ευκαιρία να «ροκανίσει» την απόσταση από τις θέσεις σωτηρίας. Η χθεσινή «γκέλα ολκής» έχει απόχρωση… ήττας για την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος, που «τσίμπησε» βαθμό μετά από αρκετές σερί ήττες, προηγήθηκε στο σκορ. Οι «πράσινοι» έκαναν το 0-1 στο 13΄ με στατική φάση διαρκείας και διπλή προσπάθεια του προωθημένου Γιώργου Τερζή. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 1-1 με δράστη τον Γιώργο Μοσχάκη, με πλασέ μετά από ενέργεια του Δρόσου. Οι Κιλκισιώτες, που μετά το 30΄ πήραν τα ηνία και ζήτησαν ένα πέναλτι στον Παπαδημητρίου (23΄), είχαν ευκαιρίες με τους Πιπερτζή (82΄ γυριστό στο οριζόντιο δοκάρι, μετά την παρεμβολή του Αργυρόπουλου), Πολύζο (84΄), Μπελίτσα (88΄). Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου απείλησε με τους Ζωγράφο (18΄), Καπετάνο (76΄), ενώ αποβλήθηκαν οι Λ. Κίτσας (86΄) και Γ. Κίτσας (94΄), αμφότεροι με δυο κίτρινες. Διαιτησία: Τσακαλίδης, Χρυσαϊδης, Πασσαλής (Χαλκιδικής).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, ΔΡΟΣΟΣ, Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ (86' Δοξάκης), Μπελίτσας, Λογγινίδης, Παπαδημητρίου, ΜΟΣΧΑΚΗΣ (77' Πολύζος), Καθάριος (70' Πιπερτζής).

ΤΡΙΚΑΛΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Συμπεθέρης (84' Βλάχος), Ε. Κίτσας, Τσουλχάι (72' Ευθυμίου), ΤΕΡΖΗΣ, Ταταρίδης, Κουκουράκης, ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ, Γ. Κίτσας, ΖΩΓΡΑΦΟΣ (80' Τσιρίδης), Παρσόπουλος (59' Λαγδάρης).