Στο «συν 5» το Παλαιοχώρι πριν το ντέρμπι κορυφής με τον Ηρακλή, 2-1 τον Πιερικό που «φωνάζει»

Στο «συν 5» το Παλαιοχώρι πριν το ντέρμπι κορυφής με τον Ηρακλή, 2-1 τον Πιερικό που «φωνάζει»

Με σκόρερ τους Σιμόνι και Καρλόπουλο, η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη αξιοποίησε την ήττα του Ηρακλή και το ρεπό του Αλμωπού

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 04/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παράταση… ονείρου για τον Άρη Παλαιοχωρίου, που πήρε ιστορική νίκη με 2-1 επί του αποδεκατισμένου Πιερικού και «ξέφυγε» πέντε πόντους από τον Ηρακλή, πριν την μεθαυριανή εξ’ αναβολής αναμέτρηση των δυο ομάδων στο Καυτανζόγλειο (βέβαια οι «κιτρινόμαυροι» χρωστούν το ρεπό του α΄ γύρου), όπου θα παραταχθούν με… αέρα. Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη είδε ξανά δυο από τα φετινά… πυρομαχικά-βαρόμετρα, τους Σιμόνι και Καρλόπουλο (μαζί στη φωτό) να βρίσκουν δίχτυα, με το τρίποντο πάντως να έρχεται αγχωτικά και τους Κατερινιώτες να «φωνάζουν» στο 87΄, για ακυρωθέν γκολ του Κανταρτζή (για οφσάιντ) και τον Γιώργο Καμπερίδη να αποβάλλεται από τον πάγκο στο 81΄. Στο 31΄ ο Σιμόνι με σουτ άνοιξε το σκορ, στο 61΄ ο Κτιστόπουλος με σουτ ισοφάρισε για τους «μελανόλευκους», για να γίνει το τελικό 2-1 στο 72΄ με πέναλτι του Καρλόπουλου σε χέρι του Σαμανίδη. Δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε ο Κωτάκης στο 8΄ με σουτ, ενώ ευκαιρίες έχασαν οι Προβατίδης (10΄), Σιμόνι (26΄), Κωτάκης (85΄), Κωνσταντίνου (75΄) και για τον Πιερικό ο Κραγιόπουλος (69΄). Διαιτησία: Μελιτζανίδης, Κελεσίδης (Ημαθίας), Κεσισόγλου (Πέλλας).

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Παλαβράκης, Τσιντογιάννης, Σαμπιασβίλι (79' Τσότρας), ΤΑΪΡΗΣ, Αποστολάς, Αποστόλου, ΚΩΤΑΚΗΣ, Κουκουλέκης, ΣΙΜΟΝΙ (86' Κωνσταντίνου), ΚΑΡΛΟΠΟΥΛΟΣ, Προβατίδης (59' Μανωλιάς, 65' Κουκουρώνας).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΤΟΠΟΥΖΛΗΣ, Κυριλλίδης, Τουλίκας (76' Καρτσαμπάς), Κανταρτζής, ΟΥΑΤΑΡΑ, Κραγιόπουλος, Κατσιαμήτας (55' Κοκονόζι), Κωστίκος, ΚΤΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, Παπαδόπουλος (83' Παραφέστας), ΣΑΜΑΝΙΔΗΣ.