Μοιρασιά Καρδίας και Αγροτικού Αστέρα, ισορροπία και 1-1 στη Ραιδεστό

Μοιρασιά Καρδίας και Αγροτικού Αστέρα, ισορροπία και 1-1 στη Ραιδεστό

Ανώτερος στο πρώτο μέρος ο Αγροτικός, πήρε τα ηνία η Καρδία στο δεύτερο και η...μπίλια κάθισε στο "Χ"

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 04/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε ένα γενικώς μοιρασμένο και ισορροπημένο ματς, Καρδία και Αγροτικός Αστέρας έμειναν στο 1-1 στο «βαρύ» γήπεδο της Ραιδεστού, με την ομάδα του Ευόσμου να προηγείται με τον Μαντζίρη και να ισοφαρίζεται από τον Καρυδόπουλο.

Οι δυο εκπρόσωποι της Θεσσαλονίκης παραμένουν κοντά μεταξύ τους στην κατάταξη, στα όρια των θέσεων σωτηρίας και υποβιβασμού, με τον Αστέρα να είναι οριακά… εκτός και την ομάδα του Φώτη Αλεξίου για λίγο «μέσα». Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο «ζωηρά» και έκαναν το 0-1 στο 21΄ με τον μόνιμο σκόρερ τους Λάζαρο Μαντζίρη (7ο φετινό γκολ, φωτο πάνω), που κέρδισε τις κόντρες σε αντεπίθεση, μετά από μπαλιά του Προβατίδη και «εκτέλεσε» τον Παναγιωτίδη με διπλή προσπάθεια (αρχικά απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ). Ο Μαντζίρης έχασε ευκαιρία για το 0-2 στο 33΄, ενώ στο δεύτερο μέρος η Καρδία ανέβασε ταχύτητα και πήρε τα ηνία.

Στο 73΄ ο Χρήστος Καρυδόπουλος (ένθετη φωτο) με σουτ, μετά από κόρνερ και φάση διαρκείας (η μπάλα δεν… έφευγε από τα καρέ του Αστέρα), νίκησε τον Κάμπα για το τελικό 1-1. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Βερνάρδο (55΄ και 77΄) και Γιαννιώτη (90΄) και μπορούσαν να φτάσουν στην ολική επαναφορά στο γειτονικό ντέρμπι. Διαιτησία: Μπούτσικος, Τασιόπουλος, Κουφός (Μακεδονίας).

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Παναγιωτίδης, Τοπαλίδης, Βασιλειάδης, Μπιμπισίδης, ΠΟΛΥΖΑΣ, ΚΑΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ, Δημητρακόπουλος (85' Γιαννιώτης), ΜΑΝΙΟΣ, Δαμουλάκης (65' Τσελεπής), Νικολόπουλος (87' Βελισσάρης), Βερνάρδος (75' Τσατσαρώνης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: ΚΑΜΠΑΣ, Ζώτος, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Χατζόγλου, Κεχαγιάς, Γεωργιάδης, Χρήστου (85' Ντουνιάς), ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ, ΜΑΝΤΖΙΡΗΣ (90' Μήτογλου), Ατζαμιδάκης (75΄ Κουτούσης), Πιστόπουλος (67' Χειρίτραντας).