Σπάθας: «Τελικός με τον Ιωνικό»

Σπάθας: «Τελικός με τον Ιωνικό»

Τελικό χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Ιωνικό την ερχόμενη αγωνιστική ο προπονητής του Κερατσινίου, Βασίλης Σπάθας.

από Παύλος Κουστέρης
στις 04/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο γεγονός ότι η δουλειά της ομάδας του κόντρα στο Ζευγολατιό έγινε πολύ πιο εύκολη μετά το γκολ του Χριστόφορου Πασαλίδη στο 5’ στάθηκε ο προπονητής του Κερατσινίου, Βασίλης Σπάθας, που αναφερόμενος στο επόμενο ματς με τον Ιωνικό, έκανε λόγο για έναν τελικό.

Βασίλης Σπάθας: «Ηταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Είχαμε πει ότι πρέπει να μπούμε δυνατά και όταν στο 5ο λεπτό προηγείσαι, όλα μοιάζουν πιο εύκολα. Μας έφυγε το όποιο άγχος και κάναμε και ευκαιρίες και γκολ. Πλέον για εμάς υπάρχει ένας ακόμα τελικός, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και αυτό είναι ο αγώνας με τον Ιωνικό την ερχόμενη Κυριακή. Τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε στον Ηρακλή τον Σαμλίδη που λίγες ημέρες πριν  είχε κάνει μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση. Του ευχόμαστε να επιστρέψει σιδερένιος κοντά μας». 

Χριστόφορος Πασαλίδης: «Πήραμε τρεις βαθμούς  και αυτό είναι που μετράει, μιας και μετά τις ήττες από Ρόδο και Προοδευτική ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο.  Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, βλέποντας όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά με στόχο να παίρνουμε τρεις βαθμούς. Στο τέλος της ημέρας κάθε βαθμός η βαθμοί είναι αυτό που μετράνε. Οσο για το γκολ που πέτυχα σαφέστατα και το χάρηκα, αλλά σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και το γκολ ας το βάλει όποιος θέλει».

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 17:56