Τέλος και ο Θρουμουλόπουλος από τον Ιάλυσο

Τέλος και ο Θρουμουλόπουλος από τον Ιάλυσο

Ακόμα μία αποχώρηση από την ομάδα της Ρόδου.

από Παύλος Κουστέρης
στις 05/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στον Ιάλυσο…

Συγκεκριμένα, μετά τις αποχωρήσεις των Κώστα Βασιλακάκη και του Ζντράβκο Πόποβιτς, παρελθόν αποτελεί και ο μέχρι πρότινος βοηθός στο τεχνικό τιμ, Λάζαρος Θρουμουλόπουλος, που υπέβαλε την παραίτησή του.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος μέσω Facebook:

«Ένα μικρό αλλά ιδιαίτερα χρήσιμο κεφάλαιο της διαδρομής μου στο ποδόσφαιρο έκλεισε σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, τον πρόεδρο κ. Χατζηνικήτα και τους συνεργάτες του για την ευκαιρία που μου έδωσαν να αποτελέσω μέρος της φετινής προσπάθειας και της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν.

Τους συναδέλφους προπονητές κ. Αλεξιάδη και Βασιλακάκη, και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Κουλούμπρη, με τους οποίους μοιραστήκαμε την αγωνία του πάγκου και περάσαμε ατελείωτες ώρες μαζί στα γήπεδα δουλεύοντας για τον στόχο της ομάδας. Φυσικά τους ποδοσφαιριστές μας με την αναμφισβήτητη ποιότητα που με έκαναν πιο πλούσιο σε γνώσεις, εμπειρίες και φιλίες! Ιδιαίτερη παρακαταθήκη για το μέλλον μου στο χώρο αποτελεί η φιλία και οι ατελείωτες ώρες συζήτησης με τον προπονητή φυσικής κατάστασης της ομάδας τον Γιάννη Κατσανίκα, έναν επιστήμονα, εξαιρετικό επαγγελματία και παιδί με λαμπρό μέλλον.

Όλους εσάς όπως και τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο σύλλογο και εσάς τους πιστούς φίλους της ομάδας, σας έχω στην καρδιά μου, σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και ελπίζω ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν. Και μη ξεχνάτε … Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται».