Κέρδος για τον Μακεδονικό η «επαναφορά» Πεχλιβάνη, στο φετινό ντεμπούτο του

Κέρδος για τον Μακεδονικό η «επαναφορά» Πεχλιβάνη, στο φετινό ντεμπούτο του
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 05/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η επανεμφάνιση του έμπειρου μέσου, Γιάννη Πεχλιβάνη, που έκανε ντεμπούτο προχθές ως αλλαγή (έλειπε αρκετούς μήνες), ήταν το βασικό κέρδος του Μακεδονικού από την ισοπαλία στην Καρίτσα και θα δώσει αρκετές λύσεις στον Κώστα Βελιτζέλο στη συνέχεια (ουσιαστικά πρόκειται για εσωτερική μεταγραφή). Για την έξοδο με τον Αγροτικό Αστέρα την Κυριακή γυρνά ο Παπατζίκος, ενώ αμφίβολος είναι ο Παπαποστόλου (ξανά απόντες οι ανέτοιμοι Ζαγναφέρης και Τσιαμπάζης).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Γυρνούν σελίδα οι Κιλκισιώτες μετά την απώλεια με τα Τρίκαλα Ημαθίας και θα διεκδικήσουν κάτι θετικό την Κυριακή, στη δύσκολη έδρα του Αλμωπού Αριδαίας. Ο Μάκης Κατσαβάκης έχει «θέματα» στην άμυνα, αφού συμπλήρωσαν κάρτες οι Παλάσκας και Ραφαελίδης (σταθερά ανέτοιμοι Παναγιωτόπουλος και Μίλκας).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πικραμένοι είναι οι Κατερινιώτες για την προχθεσινή ήττα στη Χαλκιδική, ενώ σειρά έχει το ρεπό την Κυριακή (ίσως δοθεί φιλικό το Σάββατο με ομάδα τοπικού) και η έξοδος με τον Κιλκισιακό (γυρνά ο Παπατολίκας, τιμωρημένοι Σαμανίδης-Κτιστόπουλος, αμφίβολοι Γκουντρουμπής-Τουλκερίδης).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Στόχο τις δυο νίκες στα τρία επόμενα ματς, ως τη διακοπή, οριοθετούν στη Χαλάστρα, για να έχει… νόημα βαθμολογικά η ενίσχυση ακολούθως τον Γενάρη. Την Κυριακή εντός με τον φορμαρισμένο Εδεσσαϊκό θα λείψουν οι Μπάλιος, Βασαϊτης (τιμωρημένοι), Χριστοδουλίδης, Αλμπάνης (τραυματίες).