Ξεσηκωμός στον Πανηλειακό εν όψει Αχαϊκής

Ξεσηκωμός στον Πανηλειακό εν όψει Αχαϊκής

Μεγάλος ο ενθουσιασμός στον Πανηλειακό μπροστά την προοπτική του «3x3» για το πρωτάθλημα.

από Παύλος Κουστέρης
στις 06/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο προβληματισμός των πρώτων αγωνιστικών αποτελεί μακρινό παρελθόν για τον Πανηλειακό, καθώς μετά τις δύο σερί νίκες κόντρα σε Αστέρα Αμαλιάδας και Λεωνίδιο έχει φύγει ένα πολύ μεγάλο μέρος της πίεσης και τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει.

Η ομάδα του Πύργου βρίσκεται πλέον στην τριάδα του πρωταθλήματος και θέλει να συνεχίσει σε ανάλογο ρυθμό, ώστε να μειώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά της από την κορυφή.

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση απηύθυνε ήδη κάλεσμα για το ματς κόντρα στην Αχαϊκή ζητώντας τη δυναμική στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά:

H ομάδα μας μετά τις δυο σημαντικές νίκες κόντρα σε Αστέρα Αμαλιάδας και Λεωνίδιο αναρριχήθηκε στην πρώτη τριάδα και στόχος μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου είναι να παραμείνουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Την Κυριακή, στο πρώτο από τα τρία ματς που μένουν μέχρι το τέλος του πρώτου μισού του πρωταθλήματος, επιστρέφουμε στο σπίτι μας, για να υποδεχθούμε την Αχαϊκή, σε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό στο οποίο η νίκη είναι αναγκαία.

Όλοι στο στρατόπεδο του Πανηλειακού, έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα και προετοιμάζονται εντατικά γι’ αυτόν, ευελπιστώντας πως με την βοήθεια του κόσμου, ένα ακόμα τρίποντο, το τρίτο συνεχόμενο και δεύτερο εντός έδρας δεν θα είναι μακριά.

Την Κυριακή (10/12), στις 3 μ.μ., όλοι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και του προπονητή μας».