Πλησίασε ο Ηρακλής!

Πλησίασε ο Ηρακλής!

Ο «γηραιός» νίκησε τον Άρη Παλαιοχωρίου στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου (3-1) και επέστρεψε στις επιτυχίες.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 06/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το... καθήκον τους έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου με τον Άρη Παλαιοχωρίου και τον έφτασαν στους δύο βαθμούς, έχοντας δώσει μάλιστα έναν αγώνα λιγότερο! Στην εξ αναβολής αναμέτρηση των δύο ομάδων, που εκκρεμούσε για την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής, ο «γηραιός» επικράτησε με 3-1 στο Καυτανζόγλειο στάδιο, καταβάλλοντας την αντίσταση ενός αξιόμαχου αντιπάλου, που μάλιστα αναγκάστηκε να αγωνιστεί για περίπου μισή ώρα αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές! Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν σε ακόμη ένα ματς ο Χρήστος Ρόβας, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του. Πλέον, η κατάσταση έχει περάσει πάλι υπό έλεγχο για τον Ηρακλή, που θα έχει την ευκαιρία να προσπεράσει τον σημερινό (6/12) του αντίπαλο στις επόμενες δύο αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν την ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη, καθώς πήραν το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 4', χάρη σε κεφαλιά του Κοττάκη (0-1). Η απάντηση από πλευράς Ηρακλή ήρθε γρήγορα, καθώς στο 12' ο Ρόβας έφερε το ματς στα ίσια με κοντινή κεφαλιά (1-1). Στο 30' καταγράφηκε ίσως η πιο σημαντική φάση για την εξέλιξη του αγώνα, αφού αποβλήθηκε ο Παπαβράκης, αντικρίζοντας απευθείας την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα εκτός περιοχής στον Παπαδόπουλο, με τους ανθρώπους του Άρη να χαρακτηρίζουν αυστηρή την απόφαση. Οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να αξιοποιήσουν το πλεονέκτημα που απέκτησαν, αφού στο 35' ο Πτηνόπουλος έγραψε το 2-1 με κοντινό σουτ από πλάγια θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Άρη πάλεψαν για την ανατροπή του σκορ και, μάλιστα, την άγγιξαν στο 64', όταν ο Τσιντογιάννης αστόχησε προ κενής εστίας σε μία απίστευτη ευκαιρία! Δύο λεπτά αργότερα (66') οι πρωταθλητές Χαλκιδικής έμειναν με εννέα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, λόγω αποβολής του Καρλόπουλου με δεύτερη κίτρινη, με τους φιλοξενούμενους επίσης να κάνουν λόγο για άδικη απόφαση. Η υπόθεση «νίκη» είχε απλουστευθεί για τους κυανόλευκους, που «κλείδωσαν» το τρίποντο χάρη σε ένα δεύτερο, προσωπικό γκολ του Ρόβα στο 72', με έξοχο πλασέ σε τετ α τετ με τον Χατζημηνά.

Διαιτητής ήταν ο Μαλούτας, με βοηθούς τους Παρασίου και Παπαδάκη (Ημαθίας).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κυριακίδης, Ρεβυθόπουλος, Αθανασίου Α., Αθανασίου Π., Ρόβας (76' Μούδιος), Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (58' Σαββελίδης), Παπαδόπουλος

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (Λεωνίδας Μπίλης): Παλαβράκης, Τσιντογιάννης (60' Προβατίδης), Κουκουρώνας, Ταΐρης, Αποστολάς, Αποστόλου, Κοττάκης (30' Χατζημηνάς), Κουκουλέκης, Σιμόνι (75' Γκιάτας), Καρλόπουλος, Σαπιασβίλι (31' Τσότρας).

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 18:27