Πρόκριση στα πέναλτι ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας, 4-2 στη Νάουσα

Πρόκριση στα πέναλτι ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας, 4-2 στη Νάουσα
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 07/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ημαθίας, στο ντέρμπι-ρεβάνς της Νάουσας με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, με την ομάδα του Νίκου Αναστασόπουλου να χαμογελά. Οι «κυανόλευκοι», υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού τους Βασίλη Ασλανίδη (στην κερκίδα, ντεμπούτο την Κυριακή με την Καρίτσα), κέρδισαν 1-0 με γκολ-πέναλτι του Δίντση στην παράταση, στέλνοντας την παρτίδα στην παράταση (2-1 νίκη των «πράσινων» στο πρώτο ματς). Εκεί ήρθε το 1-1 στο 96΄ από τον Σκοπελίτη και στο 112΄ ο Καψάλης πέτυχε το 2-1, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να οδηγηθούν στα πέναλτι. Οι εκτελέσεις: Κωτσιόπουλος 0-1, Κερμανίδης σε Κούζα, Καρατζάογλου δοκάρι, Ντινόπουλος 1-1, Κούμπουλα 1-2,Μαντώς 2-2,  Μυλωνάς 2-3, Δίντσης σε Κούζα, Σκοπελίτης 2-4.

ΝΑΟΥΣΑ: Νομικός, Τσιλικιώτης (70΄ Κερμανίδης), Ευθυμιάδης (54΄ Παντζαρτζίδης), Δίντσης, Τζημογιάννης, Τόσιος, Μτσεντλισβίλι (77΄ Λαφάρας), Μαντώς, Ντινόπουλος, Νίκου (77΄ Χατζόπουλος), Καψάλης.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Κούζας, Πέικος, Τάχος, Πιπιλιάρης (84΄ Κωτσιόπουλος), Αργυρίου, Ταλαίπωρος (78΄ Δημητρουλόπουλος), Αβραμόπουλος (95΄ Μυλωνάς), Τριανταφυλλόπουλος (78΄ Σκοπελίτης), Καρατζάογλου, Κούμπουλα, Δαδάκος.