Νέα έξοδος κινδύνου για τον Άρη Παλαιοχωρίου, τρίο απόντων και φόβος… υπερκόπωσης στην «ενέδρα» του Λαγκαδά

Νέα έξοδος κινδύνου για τον Άρη Παλαιοχωρίου, τρίο απόντων και φόβος… υπερκόπωσης στην «ενέδρα» του Λαγκαδά
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 08/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Απειλούνται τα πρωτεία για τον Άρη Παλαιοχωρίου, αύριο στην έδρα της ΑΠΕ Λαγκαδά. Μετά την τρίτη φετινή ήττα την Τετάρτη, στο εξ’ αναβολής ντέρμπι με τον Ηρακλή, η ομάδα της Χαλκιδικής θέλει το διπλό με έναν «ανεβασμένο» αντίπαλο (κέρδισε την Κυριακή τον Ημίθεο), έχοντας δυο μειονεκτήματα. Αφενός την μεγάλη κόπωση από την υπερπροσπάθεια και το μικρό περιθώριο αποφόρτισης, ανασύνταξης και ξεκούρασης (διαμεσολάβηση μόνο δυο ημερών) και αφετέρου τις τρεις σημαντικές απουσίες. Οι Παλαβράκης-Καρλόπουλος είναι τιμωρημένοι (αποβολή στο Καυτανζόγλειο), ενώ ο Μανωλιάς τραυματίας (θλάση). Την πιθανή ενδεκάδα για την ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη θα απαρτίζουν οι Χατζημηνάς (ντεμπούτο για φέτος στα δοκάρια), Τσιντογιάννης, Κουκουρώνας, Τσότρας, Αποστολάς, Κουκουλέκης, Αποστόλου, Σαμπιασβίλι, Προβατίδης, Κωτάκης, Σιμόνι, ενώ θέσεις διεκδικούν Ταϊρης, Γκιάτας, Ανδρεάδης.

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Με νέα πρόσωπα τους Αγγελούδη-Ντουτσαρίδη, αλλά χωρίς τον τιμωρημένο Ταχματζίδη, οι «κυανόλευκοι» του Αστέριου φιλοξενούν αύριο τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου, θέλοντας το «δυο στα δυο» εντός, μετά το θρίαμβο με τον Ηρακλή.  Πιθανή ενδεκάδα: Ράντζα, Αγριμάκης, Τριανταφυλλίδης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Έππας, Ντουτσαρίδης, Αθανασιάδης, Χιντασέλι, Αγγελούδης, Κοντέων. Θέσεις διεκδικούν Μουχάλης, Λαβιδάς, Στεφανίδης, Ζαννάκης, Σταμπουλής.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Δεν ορίστηκε ακόμα η δεύτερη γενική συνέλευση στην ομάδα της Χαλάστρας, για την πορεία της ομάδας και το γήπεδο και ίσως μετατεθεί για το νέο έτος. Για τη αυριανή αναμέτρηση με τον Εδεσσαϊκό εντός, ο Γιώργος Ταλιχμανίδης δεν υπολογίζει στους Μπάλιο, Βασαϊτη (τιμωρημένοι), Μπιτζικόπουλο (υποτροπή σε θλάση), ενώ αμφίβολοι είναι Αλμπάνης και Χριστοδουλίδης. Πιθανή ενδεκάδα: Μπόικος, Παπάζης, Αριζάνης, Ρακαβίνας, Πανούσης, Κιβρακίδης, Παγωνίδης, Χατζηβασιλειάδης, Χουζούρης, Καλογιάννης, Καραλιόλιος. Θέσεις διεκδικούν Χατζηαποστόλου, Ταχματζίδης.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Σε ανοδική τροχιά καλείται να παραμείνει η ομάδα του Ηλία Σαπάνη, θέλοντας αποκλειστικά το διπλό το Σάββατο, με τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα και πριν το ματς με τον Ηρακλή. Οι «πράσινοι», που είναι πέντε αγωνιστικές αήττητοι, ποντάρουν στη «ρέντα» του Σκαθαρούδη, στην καλή ψυχολογία και τη βελτιωμένη άμυνα, χωρίς να υποτιμούν τον αντίπαλο λόγω βαθμολογίας. Αρκετός κόσμος θα ακολουθήσει τους Εδεσσαίους στην Καμπανία, ενώ οι Μεταξάς-Λαφαζανίδης είναι οι μόνιμοι απόντες, Πιθανή ενδεκάδα: Βόλτσης, Κούμπους, Κιόρτσης, Αβραμίδης, Χαραβιτίδης, Παπαγεωργίου, Τσουμάγκας, Γολιδόπουλος, Σκαθαρούδης, Καρακούτης, Ταουσιάνης (θέσεις διεκδικούν Καράμπελας, Τζατζανάς, Κάρτζιος, Ουζούνης).

ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Αλλαγή στα δοκάρια για το «τριφύλλι», την Κυριακή στη Χρυσούπολη με το Νέστο, αφού ο Σάββας Ταταρίδης τραυματίστηκε με τον Αετό Ορφανού, με τον Δημήτρη Καστανιώτη να ετοιμάζεται για γάντια βασικού. Για την ομάδα του Απόστολου Στύλου επανέρχεται ο Νικολίτσας.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Χωρίς τον φορμαρισμένο Γιάννη Ντάμζι, που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, θα παραταχθούν οι «γουναράδες» στην έδρα της Λευκίμμης μεθαύριο. Στη διάθεση του Νίκου Εμμανουηλίδη γυρνούν κόντρα στους Κερκυραίους οι Κάσα και Βενέτης.

ΚΑΡΠΕΡΗ: Με εξαιρετικά αμφίβολους τους Σελαλματζίδη και Μιντιούρη θα υποδεχτεί την Κυριακή ο Μέγας Αλέξανδρος την Καβάλα στην Ηράκλεια, με στόχο κάτι θετικό, μετά την απρόσμενη ήττα από τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ: Με νέο πρόσωπο τον Λιάμη, αλλά χωρίς τους Σαββίδη (τραυματίας) και Πασχαλίδη (τιμωρημένος) θα παραταχθεί η ομάδα του Γιάννη Σαμαρά, την Κυριακή στην Ήπειρο με τον Σκουφά Κομποτίου.

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Μεσοεπιθετικές ελλείψεις για τους Φλωρινιώτες, αφού οι Αμαραντίδης και Θεοδουλίδης είναι τιμωρημένοι, στην έξοδο της Κυριακής με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Χωρίς τον τιμωρημένο Ρούμπο, οι Σερραίοι θέλουν ακόμα ένα τρίποντο στο… σακούλι το Σάββατο, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον επικίνδυνο Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, για να παραμείνουν στην κορυφή του 1ου ομίλου.