Αναστασόπουλος: «Χωρίς φόβο με Ηρακλή, δυναμική για κάτι θετικό ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας, στόχος η καθιέρωση στα σαλόνια»

Αναστασόπουλος: «Χωρίς φόβο με Ηρακλή, δυναμική για κάτι θετικό ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας, στόχος η καθιέρωση στα σαλόνια»

Καμία απουσία για την Αλεξάνδρεια στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 08/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο μίλησε ο τεχνικός του Φιλίππου Αλεξάνδρειας, Νίκος Αναστασόπουλος. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, ΠΑΟΚ, Ξάνθης, Κέρκυρας, Βέροιας και Νάουσας, ανέφερε στην «ΑRENA PRESS»: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν ιστορικό αντίπαλο κόντρα στον Ηρακλή για τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας.  Εμείς, έχουμε την δυναμική και θα παλέψουμε για να πάρουμε κάτι θετικό  από το παιχνίδι αυτό. Είναι μία αναμέτρηση όπως και όλες οι υπόλοιπες και εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Σεβόμαστε τον Ηρακλή αλλά δεν πρέπει να τον φοβηθούμε. Όσον αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος, είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες αφού για να έρθει η γρήγορη σωτηρία θα πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό. Το σύστημα αυτό της Γ΄ Εθνικής αναγκάζει όλες τις ομάδες να παλεύουν κάθε αγωνιστική για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα αφού εφτά ομάδες πέφτουν και οκτώ ομάδες σώζονται. Εμείς, ως Φίλιππος Αλεξάνδρειας θέλουμε την γρήγορη σωτηρία αλλά και να καθιερωθούμε στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής. Για εμάς, όπως και για κάθε ομάδα, ο φίλαθλος κόσμος είναι ο 12ος παίκτης. Ο Φίλιππος κάνει μία έντιμη προσπάθεια και θέλω να βλέπω τον κόσμο του συλλόγου να είναι δίπλα μας και να γεμίζει κάθε αγωνιστική το γήπεδο γιατί το έχει ανάγκη η ομάδα και ότι προσπαθεί να πετύχει ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας, το προσπαθεί για αυτόν τον κόσμο. Τον θέλουμε δίπλα μας». Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους «πράσινους» της Ημαθίας, που θα έχουν αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με τη Νάουσα.