Πρωτοφανείς «καμπάνες» για Καρδία, ποινές-σοκ και πέλεκυς για έδρα, Αλεξίου, απαγόρευση εισόδου και πρόστιμο-μαμούθ!

Πρωτοφανείς «καμπάνες» για Καρδία, ποινές-σοκ και πέλεκυς για έδρα, Αλεξίου, απαγόρευση εισόδου και πρόστιμο-μαμούθ!

Απόφαση... τσεκούρι για την Καρδία από την Ομοσπονδία, με βαρύ πρόστιμο, τιμωρία έδρας και μεγάλη ποινή για τον Φώτη Αλεξίου

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 08/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Απόλυτη εξόντωση για την Καρδία, με την ποινή-σοκ που ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΕΠΟ, με βάση το επιβαρυντικό φύλλο αγώνα που είχε συντάξει ο Θεσσαλονικιός ρέφερι Τσαουσίδης, στην ήττα από την ΑΠΕ Λαγκαδά (2-0 εκτός έδρας).

Αναλυτικά η απόφαση της Ομοσπονδίας: «Επέβαλλε στο σωματείο ΑΟ Καρδίας ποινή διεξαγωγής 1 αγώνα χωρίς θεατές και στον δηλωμένο προπονητή του Φώτη Αλεξίου συνολική χρηματική ποινή 8.751, απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 1 μήνα και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για 3 έτη (αγώνας Γ’ Εθνικής Λαγκαδάς-ΑΟ Καρδίας)». Μετά την ψυχρολουσία, αναμένονται οι κινήσεις των «πράσινων» και οι αντιδράσεις του προέδρου Κώστα Κατσαρού, ενώ το φύλλο αγώνα μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στο 88΄ απέβαλα τον δηλωμένο προπονητή του ΑΟ Καρδίας, Αλεξίου Φώτιο, γιατί διαμαρτυρήθηκε έντονα σε απόφαση μου, λέγοντας «Είσαι επικίνδυνος, μουν…ανο». Μετά το τέλος του ματς και κατά την είσοδό μου στα αποδυτήρια, με πλησίασε και μου είπε «Με λένε Αλεξίου, να το θυμάσαι, θα σε πετύχω έξω». Η συγκεκριμένη κουβέντα δείχνει και βασικός λόγος για το «τσουχτερό» πρόστιμο, με βάση το άρθρο 19 του Πειθαρχικού Κώδικα για απειλή κατά διαιτητή (ή γενικά αξιωματούχο αγώνα).

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 14:22