Ανακοίνωση Καρδίας: «Οργή και αγανάκτηση, περιμένουμε το δίκαιο και εξαφάνιση ποινής»

Ανακοίνωση Καρδίας: «Οργή και αγανάκτηση, περιμένουμε το δίκαιο και εξαφάνιση ποινής»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 09/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η απόφαση σε πρώτο βαθμό της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ η οποία με βάση το φύλλο αγώνα και τις υπερβολές του διαιτητή κ Τσαουσίδη (Συνδέσμου ΕΠΣΜ) στον αγώνα της 12/11 με τον Λαγκάδα στο οποίο ηττηθήκαμε με 2-0 μετά απο μια καταδικαστική διαιτησία, στον οποίο μια έντονη διαμαρτυρία του προπονητή μας Φώτη Αλεξίου την μετέφερε ώς απειλή με αποτέλεσμα να μας επιβληθεί η παρακάτω ποινή: Πρόστιμο 2000 στο σωματείο μας και 1 αγωνιστική χωρίς θεατές και πρόστιμο 8500!!! στον προπονητή μας καθώς και 1 μήνα εκτός πάγκου και 3 χρόνια εκτός γηπέδου!!!! Ολα αυτά στον Φώτη Αλεξίου που εθελοντικά προσφέρει στην ομάδα μας και στο ποδόσφαιρο της πόλης μας.

Είναι προφανές οτι κάποιοι επιθυμούν την εξόντωση του σωματείου μας. Είναι προφανές οτι ο σχεδιασμός κάποιων το καλοκαίρι που μας είχανε φαβορί για υποβιβασμό χαλάει καθώς η ομάδα μας αγωνιστικά αντέχει. Να ξέρουν μόνο οτι θα αντέξουμε αγωνιστικά ώς το τέλος. Το σενάριο που λέει να πέσουν τα "χωριά" και οι "φτωχές σε μπάτζετ ομάδες"και να παραμείνουν οι πρωτεύουσες των Νόμων δε θα περάσει...Γι αυτό νάναι όλοι σίγουροι αξιωματούχοι της ΕΠΟ και μη!!!.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας οτι η ομάδα μας θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης την Δευτέρα και ελπίζουμε οτι η αρμόδια Επιτροπή θα πράξει το δίκαιο και θα εξαφανίσει την ποινή. Τέλος επίσημα θα ενημερωθεί για την απαράδεκτη αυτή απόφαση ο πρόεδρος της ΕΠΟ και το Δ.Σ της ΕΠΣΜ.

Στο χορτάρι την Κυριακή...το ταξίδι συνεχίζεται!!!!».