Έπιασε κορυφή ο Ηρακλής!

Έπιασε κορυφή ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής επικράτησε 2-0 του Φίλιππου Αλεξάνδρειας.

από Παμε Μπάλα
στις 09/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Ρόβα για ένα ακόμη παιχνίδι, ο Ηρακλής επικράτησε 2-0 του Φίλιππου Αλεξάνδρειας και έπιασε στην κορυφή τον Άρη Παλαιοχωρίου, που έμεινε στο 1-1 στον Λαγκαδά. Ο Γηραιός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ρόβας χρειάστηκε πέντε λεπτά για να «καθαρίσει» το παιχνίδι.

Στο 9’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Πτηνόπουλου και αρκετές ακόμα χαμένες ευκαιρίες. Στο 49’ μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου ο Ρόβας με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ και στο 54’ ο ίδιος πάλι με σουτ έγραψε το 2-0. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, με τον Ηρακλή να διατηρεί τον έλεγχο της αναμέτρησης και τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας να μην μπορεί να γίνει απειλητικός.

Διαιτητής ήταν ο Κοτσάνης και βοηθοί οι Ραβικάλης, Οικονομίδης (Δράμας)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Αθανασίου Α., Αθανασίου Π. (46’ Κρυστάλλης), Ρόβας (65’ Μούδιος), Υφαντίδης (46’ Γκουτσίδης), Πτηνόπουλος, Παπαδόπουλος.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Νίκος Αναστασόπουλος): Καρακούτσης, Πιπιλιάρης, Κωτσιόπουλος, Πέικος, Αργυρίου, Καρατζάογλου, Αβραμόπουλος (81’ Ταλαίπωρας), Σκλιοπίδης, Σκοπελίτης, Μυλωνάς (69’ Πούμπουλα), Μπενίσκος (15’ Δαδάκος).