Έφτασε τις 10 νίκες ο ΝΠΣ Βόλος

Έφτασε τις 10 νίκες ο ΝΠΣ Βόλος

Χωρίς να δυσκολευτεί ο ΝΠΣ Βόλος επιβλήθηκε 5-1 του ΑΠΟΚ Βελούχι.

από Παμε Μπάλα
στις 09/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μια ακόμη άνετη νίκη πανηγύρισε ο ΝΠΣ Βόλος, καθώς επικράτησε 5-1 του ΑΠΟΚ Βελούχι, φτάνοντας έτσι τα δέκα «τρίποντα» φέτος. Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή του παιχνιδιού τον έλεγχο, πιέζοντας για το γκολ την ομάδα της Ευρυτανίας.

Στο 25’ ο Μάντζης με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ και στο 27’ ο Ζέρης μετά από φάση διαρκείας έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή για το 2-0. Στο 42’ ο Πιαστόπουλος με νέο σουτ πέτυχε το 3-0. Στο 38’ ο Πέντα με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΝΠΣ Βόλος κατέβασε ταχύτητα, αλλά είχε και δοκάρι σε σουτ του Δεμηρτζόγλου. Στο 70’ το Βελούχι πέτυχε το γκολ της τιμής με πλασέ του Μπακαρίδη για το 4-1. Στο 76’ Δημόπουλος με κεφαλιά διαμόρφωσε όμως το τελικό 5-1.

Διαιτητής ήταν ο Παυλίδης και βοηθοί οι Γιάντσης, Χριστοδούλου (Ημαθίας).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης (35’ Δεμινάς), Ντόσης, Δημόπουλος, Τζελίδης, Πιαστόπουλος, Πέντα (38’ Μηλιώτης), Ζέρης, Μάντζης (46’ Καλαμίδας), Πίτου Γκαρσία (35’ Σαλαμούρας), Δεμηρτζόγλου

ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ (Γιάννης Φλωράκης): Ρεσίτης, Κόλιας, Παχής, Ζαραβέλης, Κατσαδούρος, Χαλλής (80' Αθανασόπουλος), Ι. Λάππας, Ν. Λάππας (90' Σκοπέτος), Μπακαλίδης, Κακκάβας (81' Φλωράκης), Μπόγδανος (46' Σερπάνος).