«Καθάρισε» πάλι ο Γαϊδαρτζής για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

«Καθάρισε» πάλι ο Γαϊδαρτζής για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Ο Απόλλων Παραλιμνίου νίκησε 2-0 τον Μ. Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

από Παμε Μπάλα
στις 09/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την τρελή του πορεία συνεχίζει ο Απόλλων Παραλιμνίου, καθώς επικράτησε 2-0 του Μ. Αλέξανδρου Ξηροποτάμου και παραμένει στην κορυφή του 1ου ομίλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής των «κυανόλευκων» ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής, καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ.

Ο Απόλλων ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και στο 34’ ο Γαϊδαρτζής με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λιάρα πέτυχε το 1-0. Ο ίδιος ρυθμός συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι στο 54’ σε ανατροπή του Γαϊδαρτζή από τον Γκαρακλίδη. Ο παθών εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών, γράφοντας το 2-0. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και ο Μ. Αλέξανδρος επιχείρησε να βγει μπροστά, απειλώντας με κάποιες προσπάθειες στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει.

Διαιτητής ήταν ο Δραγάτης και βοηθοί οι Σκούτας, Κώστογλου (Χαλκιδικής).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Γουναρίδης, Λιάρας, Τάκας, Κουτσαβασίλης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου (80’ Κουλτσιάκης), Τάντιτς (55’ Τσομαχασβίλι), Δέντσας, Γαϊδαρτζής (80’ Μεταλλίδης), Ναλμπάντης, Μουτεσίδης (70’ Φιλέντας)

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Τάσος Λευκόπουλος): Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Γκαρακλίδης, Βραμέντσαλης, Βουτσινάς, Δημητριάδης (55’ Παπίτσας), Κισίδης (46’ Καραγκιοζίδης), Αμαραντίδης (46’ Πετρόπουλος), Κουμπρόγλου, Μπερούκας.