Νικηφόρα από τον Εύοσμο ο Μακεδονικός

Νικηφόρα από τον Εύοσμο ο Μακεδονικός

Ο Μακεδονικός επικράτησε 2-0 του Αγροτικού Αστέρα στο «Δ. Κοντικάκης».

από Παμε Μπάλα
στις 09/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μια σημαντική νίκη που τον έφερε, έστω και προσωρινά στην τρίτη θέση, πανηγύρισε ο Μακεδονικός, καθώς επιβλήθηκε 2-0 του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο. Στο τοπικό ντέρμπι, η ομάδα της Νεάπολης ήταν πιο απειλητική και πιο αποτελεσματική.

Στο 59’ ο Παπατζίκος με κεφαλιά πέτυχε το 0-1 και στο 69’ ο Ζαφειρίδης με σουτ σημάδεψε το δοκάρι. Στο 84’ ο Ηλιόπουλος μετά από ασίστ του Κανούλα πλάσαρε για το 0-2. Μετά από τρία λεπτά όμως αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Μακεδονικός έμεινε με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε και ο Ρίτκσος, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 75’.

Διαιτητής ήταν ο Μιχούλιας και βοηθοί οι Χαδήμογλου, Μιχτατίδης (Μακεδονίας).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Φοιρός): Κάμπας, Ζώτος, Ιωαννίδης, Γεωργιάδης, Κεχαγιάς, Χρήστου, Μερτζάνης (46' λ.τρ. Χειρίτραντας), Προβατίδης, Μαντζίρης, Ατζαμιδάκης (46' Πιστόπουλος), Κουτούσης (73' Αποστολίδης).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Κώστας Βελητζέλος): Γουμάγιας, Βόσδου (66' Ηλιόπουλος), Βοσνιάδης (60' Παντεκίδης), Τουμανίδης, Παπατζίκος, Ζαφειρίδης, Μπουλγκουρίδης, Γαρύφαλλος, Κανούλας (85' Πεχλιβάνης), Διαμαντίδης, Τσουκάνης (75' Ρίτσκος).