Μοιρασιά στο κρητικό ντέρμπι

Μοιρασιά στο κρητικό ντέρμπι

Ηρόδοτος και ΠΟ Ατσαλένιος έμειναν στο 0-0.

από Παμε Μπάλα
στις 10/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Καλό παιχνίδι έγινε στη Νέα Αλικαρνασσό ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αλλά δεν προέκυψε νικητής. Ηρόδοτος και ΠΟ Ατσαλένιος αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0, παρά το γεγονός ότι έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Η ισοπαλία ευνοεί τον Ηρόδοτο που διατηρήθηκε στο +4, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο κινητικοί στα πρώτα λεπτά, με τις προσπάθειες των Ετόφ και Φραγκουλάκη να μην βρίσκουν στόχο. Στο 13’ ένα φάουλ του Τριανταφύλλου για τον ΠΟΑ πέρασε δίπλα από την εστία του Κασμερίδη. Ακολούθησαν κάποιες ακόμα φάσεις, που δεν ανησύχησαν τους δύο τερματοφύλακες. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την προσπάθεια του Ετόφ στο 61’ να κόβεται από τον Παπαδομιχελάκη και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Χαρίτου για τον ΠΟΑ πέρασε άουτ. Στα τελευταία λεπτά, οι δύο ομάδες ενέτειναν τις επιθετικές τους ενέργειες, χωρίς όμως να σημειώσουν κάποιο γκολ.

Διαιτητής ήταν ο Φουκάκης και βοηθοί οι Τρουλινός, Μαυρουδής (Ηρακλείου).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Γιαλούσης, Κανδυλάκης, Αργκιλέσι (60’ Κασσαπάκης, 94’ Μπαλάφας), Φραγκουλάκης, Φουκαράκης (77’ Παναγιωτάκης), Μωραΐτης, Μελισσόπουλος (80’ Καραγκιόζι), Ετόφ, Μπάμπης.

ΠΟΑ (Μανώλης Σουτζής): Μανουσάκης, Καρβελάς, Ρουμπάκης (82’ Βρεττός), Ρωμανάκης (63’ Μπέρκης), Παπαδομιχελάκης, Τζανής, Χατζηανδρέου (28’ λ.τ. Χαρίτος), Τοπάλι, Τριανταφύλλου, Ντάμπος (60’ Φραγκιαδάκης), Πατινιώτης.