Λύτρωση στο φινάλε για Πανηλειακό

Λύτρωση στο φινάλε για Πανηλειακό

Στις καθυστερήσεις έκαμψε την αντίσταση της Αχαϊκής ο Πανηλειακός με 1-0.

από Παμε Μπάλα
στις 10/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε μπροστά στον κόσμο του ο Πανηλειακός, αν και ιδιαίτερα αγχωτική. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 της Αχαϊκής με γκολ στις καθυστερήσεις και το γλέντησαν δεόντως.

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς πολλές φάσεις με τον Πανηλειακό να έχει μια ελαφρά υπεροχή. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, αλλά χωρίς να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία. Η Αχαϊκή προσπάθησε να γίνει απειλητική, αλλά δεν πλησίασε τα γκολ. Ο Κρεββατάς και ο Μπουρλάκης προβλημάτισαν αρκετές φορές τον Δρακόπουλο, αλλά όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα λήξει 0-0.

Στο 94’ όμως ο Νιφορόπουλος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα της Αχαϊκής για το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής ήταν ο Αγγελάκος και βοηθοί οι Κύριος, Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Καπετανάκης, Σέου, Λεβέντης, Μπουρνέλης, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (78' Χατζηστάμου), Γκοτσούλιας, Κρεββατάς, Μπουρλάκης (90+4' Κολόκας), Σωτηρόπουλος (70' λ.τρ. Νιφορόπουλος)

ΑΧΑΪΚΗ (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πατάπης, Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Καραγιάννης, Γερασιμόπουλος (90' Αποστολόπουλος), Σταυρόπουλος (66' Χαρίζι), Σαμπανέι, Αντωνόπουλος (90+4' Μητρόπουλος).