Παίρνει τα πάνω του ο Άγιος Ιερόθεος

Παίρνει τα πάνω του ο Άγιος Ιερόθεος

Ο Άγιος Ιερόθεος επικράτησε 2-0 του Ερμή Ζωνιανών.

από Παμε Μπάλα
στις 10/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τον καλό του εαυτό βρήκε ο Άγιος Ιερόθεος, μετά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, καθώς πέτυχε τη δεύτερη νίκη του, επί του Ερμή Ζωνιανών με 2-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια φλύαρη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά το πέρας μιας ώρας αγώνα, κατάφεραν να γίνουν πιο ουσιαστικοί. Στο 67’ ο Μανδαμαδιώτης με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες. Στο 77’ ο Σαγανάς άγγιξε το γκολ, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι. Τη νίκη του Άγιου Ιερόθεου «σφράγισε» ο Αργυρίου μετά από διπλή προσπάθεια και κοντινό πλασέ. Ο Ερμής δεν μπόρεσε να απειλήσει και να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.

Διαιτητής ήταν ο Ατσικνούδας (Δωδεκανήσου) και βοηθοί οι Καντανολέων (Δυτ. Αττικής), Σοφιάς (Ανατ. Αττικής).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Ρουμπής, Πολίτης (90' Χαραλάμπους), Ρόππας, Καφαλίδης, Μαντζώρος, Μανδαμαδιώτης, Λέσσι, Νιζάμης (70' Τσατσαρής), Μαρτίνος, Σιμιτσής (60' Αργυρίου), Σαγανάς (83' Τρακόσης)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Πατεμτζής): Γεωργίου, Κορτσινίδης, Πρωτογεράκης (65' Κοτζαδάκης), Χατζηβασίλης, Ραπτάκης, Σταθόγλου, Σταθουλόπουλος (72' Τοπούζης), Γιακουμάκης, Χατζηδημητρίου (46' Πασιαλής), Νοκάι, Πλουσής.