Σπουδαία νίκη για Ερμή Κιβερίου

Σπουδαία νίκη για Ερμή Κιβερίου

Ο Ερμής Κιβερίου επικράτησε 3-2 της Τριγλίας Ραφήνας.

από Παμε Μπάλα
στις 10/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, ο Ερμής Κιβερίου επιβλήθηκε 3-2 της Τριγλίας Ραφήνας. Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Αργολίδας έφτασε τους 10 βαθμούς και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8’ με κοντινό σουτ του Καραγκούνη και το 1-0 διατηρήθηκε ως το τέλος του ημιχρόνου. Ο δυνατός αέρας δυσκόλευε το έργο των παικτών, αλλά στο 51’ ο Καραγκούνης και πάλι έγραψε το 2-0. Η Τριγλία αντέδρασε και στο 54’ ο Μακρής με κεφαλιά μετά από φάουλ του Ντάφλα μείωσε σε 2-1.

Στο 66’ ο Καμβύσης κέρδισε πέναλτι από τον Ζίου και ο Ντάφλας ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-2. Όμως στο 75’ ο Βουτσιώτης δέχτηκε απευθείας την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα της Ραφήνας με παίκτη λιγότερο. Αυτό το πλεονέκτημα δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο ο Ερμής και στο 84’ ο Μπίτζης με κοντινό σουτ πέτυχε το 3-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής ήταν ο Κουτσαναστάσης (Μεσσηνίας) και βοηθοί οι Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας).

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Γιώργος Διαμάντης): Κοζιώτης, Ζίου, Γιάννος (60' Μπιτζής), Χατζόπουλος, Λαζάρου, Παπαϊωάννου, Αγγελόπουλος (70' Κουτσοδήμος), Γκάτσης, Μουσταφά, Καραγκούνης (92' Αντωνόπουλος), Μαρίνης (87' Σάκουλης)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Φώτης Θανέλλας): Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσαγκάρης, Μακρής, Τσακίρης, Κατσαβριάς (62' Βουτσιώτης), Κότσι, Καραγιάννης, Αμπντουραχμάνι (58' λ. τρ. Μητσόπουλος), Ντάφλας, Ενγκλαντίν.