Πιο… λαμπρός ο Αστέρας Βλαχιώτη

Πιο… λαμπρός ο Αστέρας Βλαχιώτη

Ο Αστέρας Βλαχιώτη επικράτησε 2-0 στους Μολάους του Αστέρα Αμαλιάδας.

από Παμε Μπάλα
στις 10/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στη μάχη… Αστέρων στον 5ο όμιλο, νικητής αναδείχτηκε αυτός του Βλαχιώτη, που κέρδισε τον Αστέρα Αμαλιάδας 2-0 και πήρε τη θέση του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και αιφνιδίασαν τους βυσσινί. Στο 10’ ο Τσιμικλής με κεφαλιά πέτυχε το 1-0 και στο 15’ ο Ψιάνος με κοντινό σουτ έγραψε το 2-0. Στη συνέχεια ο Αστέρας Βλαχιώτη διαχειρίστηκε σωστά στο ματς και δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους να απειλήσουν.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τίμος Καβακάς έκανε γνωστό στη συνέντευξη Τύπου πως αποχωρεί από τους «βυσσινί», τονίζοντας πως δεν είναι αγωνιστικοί οι λόγοι για την αποχώρησή του. Από την άλλη, ο πρόεδρος της ομάδας του Βλαχιώτη, Δημήτρης Μανιατάκος, ανακοίνωσε στους παίκτες στα αποδυτήρια έκτακτο πριμ 10.000 ευρώ για αυτή τη σπουδαία νίκη.

Διαιτητής ήταν ο Μανούχος (Αργολίδας) και βοηθοί οι Γκότσης, Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Θοδωρής Γκάτζιος): Παλιούρας, Τσουκαλάς, Κόντης (57’ Βιγιαφάνιες), Ίλιεφ, Μπριλάκης, Τσιμικλής (60’ Μινέα), Σταμογιάννος, Ψιάνος, Γεμιστός (89’ Μαναρίτσας), Μικελάτος, Χρήστου (75’ Σερίδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Τίμος Καβακάς): Καβουσάκης, Μπούζουρας (75’ Παγώνης), Μπουτσικάκης, Κασάπης (46’ Σταθάτος), Αρβανίτης, Μπανούσης, Ενγκουέμ, Μαρουκάκης, Κέρι, Τόρες (63’ Κυριάκος).