Ανεβαίνει συνεχώς ο Αστέρας Ιτέας!

Ανεβαίνει συνεχώς ο Αστέρας Ιτέας!

Ο πρωταθλητής Φωκίδας λύγισε και τη Θήβα (2-1) σε «χορταστικό» ματς.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 11/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την ανοδική του πορεία επέκτεινε ο Αστέρας Ιτέας και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση του 4ου ομίλου. Ο πρωταθλητής Φωκίδας λύγισε και τη Θήβα, της οποίας επικράτησε με 2-1 σε ένα «χορταστικό» ματς που... είχε απ' όλα!

Μόλις στο 16' οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, όταν οι Πανάκης και Κοττορός διαπληκτίστηκαν έντονα, με συνέπεια να αποβληθούν απευθείας με κόκκινη κάρτα. Στο 35' οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να προηγηθούν στο σκορ, όταν ο Τιάγκο Σίλβα εκτέλεσε πέναλτι και ο Πάππος απέκρουσε. Έχοντας, πλέον, και την ψυχολογία με το μέρος του, ο Αστέρας έφτασα σε δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Αρχικά, στο 40' ο Ζανιάς έκανε το 1-0 με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Αντωνίου, ενώ στο 45' ο Γεωργουσόπουλος έγραψε το 2-0 με σουτ σε τετ α τετ με τον Μόνο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Θήβα δεν κατάφερε να κάνει κάτι περισσότερο, από τη μείωση του σκορ σε 2-1 με το σουτ του Μαυρόπουλου στο 90'.

Διαιτητής ήταν ο Χρονάς, με βοηθούς τους Βασιλόπουλο Ζούλη (Αχαΐας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (Κώστας Λίβας): Πάππος, Αρκουμάνης, Αντωνόπουλος (21' λ. τρ. Βάσος), Ζανιάς, Πανάκης, Μπογκντάνι, Γεωργουσόπουλος (74' Χαλαστάνης), Χαραλαμπίδης, Αλεξίου, Αντωνίου (88' Χαρδαλούπας), Σεΐτι (82' Α. Τοπούζι)

ΘΗΒΑ (Θεόδωρος Παχατουρίδης): Μόνος, Πλατέλλας, Καραλής, Χατζηλάμπρος (70' Γεωργάκης (88' Γιαλός)), Μπρέγκασι (56' Μαυρόπουλος), Κοττορός, Αργυρίου, Σένκα, Τιάγκο Σίλβα, Ντος Σάντος, Τόπι.