Καρδια-κό επεισόδιο στα Τρίκαλα Ημαθίας, 1-0 με Γ. Κίτσα και προσπέραση

Καρδια-κό επεισόδιο στα Τρίκαλα Ημαθίας, 1-0 με Γ. Κίτσα και προσπέραση
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 11/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αδίκησε τον εαυτό της η Καρδία, μπορούσε να πάρει έστω την ισοπαλία αλλά ηττήθηκε 1-0 από τον Μέγα Αλέξανδρο στα Τρίκαλα, με τους Ημαθιώτες να γυρνούν στη… ζωή και τις νίκες μετά από αρκετό καιρό, να προσπερνούν τον αντίπαλό τους στην κατάταξη και να ελπίζουν ξανά στ σωτηρία. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν επηρεασμένοι από την πρόσφατη «καμπάνα» της ΕΠΟ και δεν είχαν τον Φώτη Αλεξίου στον πάγκο, με τον Γιώργο Κίτσα στο 55΄ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ με σουτ για την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου. Ο σκόρερ των γηπεδούχων είχε χαμένη ευκαιρία στο 87΄, ενώ αποβλήθηκε εσκεμμένα στο 92΄. Στο 56΄ η Καρδία είχε μείνει με δέκα, για απευθείας κόκκινη στον Βασιλειάδη για δυνατό μαρκάρισμα, ενώ έχασε ευκαιρίες με τους Μάνιο (5΄), Ξανθόπουλο (32΄), Δημητρακόπουλο (35΄), Πολυζά (80΄) και Νικολόπουλο (85΄). Διαιτησία: Τσιοφλίκη, Νάκας, Δεδικούσης (Λάρισας).

ΤΡΙΚΑΛΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Συμπεθέρης, Λ. Κίτσας, Τσουλχάι, ΠΕΤΚΑΚΗΣ, ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ, Κουκουράκης (85' Τερζής), Γ. ΚΙΤΣΑΣ, Ζωγράφος (77' Βλάχος), Καπετάνος (60' Λαγδάρης), Παρσόπουλος (68' Ποτουρίδης).

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Παναγιωτίδης, ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ, Βασιλειάδης, Μπιμπισίδης (83' Γιαννιώτης), ΠΟΛΥΖΑΣ, ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ, Καρυδόπουλος (60' Χότζα), Ξανθόπουλος, Δημητρακόπουλος (74' Βελισσάρης), Μάνιος (60' Τσελεπής), Νικολόπουλος.