Σουτζής: «Το χειρότερο ημίχρονό μας δημιουργικά»

Σουτζής: «Το χειρότερο ημίχρονό μας δημιουργικά»

Ισορροπημένο χαρακτήρισε το ματς κόντρα στον Ηρόδοτο ο προπονητής του ΠΟΑ, Μανώλης Σουτζής.

από Παύλος Κουστέρης
στις 11/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ως ένα ισορροπημένο ματς που μοιραία έληξε ισόπαλο χαρακτήρισε αυτό κόντρα στον Ηρόδοτο, ο προπονητής του ΠΟΑ, Μανώλης Σουτζής, που στάθηκε στην κακή εμφάνιση της ομάδας του στο α' ημίχρονο ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους αντιπάλους, τονίζοντας ότι έχουν όλα τα φόντα να πετύχουν φέτος το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά: 

«Θα ήθελα να ξεκινήσω με ένα ευχαριστώ στον Ηρόδοτο για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε. Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος, στο πρώτο ημίχρονο ίσως κάναμε το χειρότερό μας ματς στο δημιουργικό κομμάτι.

Δεν κρατήσαμε μπάλα, είχε την κατοχή ο αντίπαλος, χωρίς όμως να μας κάνει κάποια μεγάλη ευκαιρία, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύσουμε. Έγινε και μία φάση στο πρώτο ημίχρονο με την ανατροπή του Ρουμπάκη, για την οποία δεν είμαι όμως απόλυτα σίγουρος και θέλω να τη δω και πάλι.

Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ήταν ένα παιχνίδι που εξελισσόταν στο κέντρο, είχαν και οι δύο ομάδες τις δικές τους ευκαιρίες, ήταν ένα ισορροπημένο ματς και έληξε ισόπαλο. Εύχομαι στον Ηρόδοτο να κάνει το κάτι παραπάνω, έχει όλα τα φόντα να το πετύχει και του το εύχομαι».