Χωρίς Κυζιρίδη η Νάουσα στον Εύοσμο, ερωτηματικό ο Γρηγοριάδης

Χωρίς Κυζιρίδη η Νάουσα στον Εύοσμο, ερωτηματικό ο Γρηγοριάδης
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 12/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με απόντα τον έμπειρο μέσο, Γρηγόρη Κυζιρίδη, που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, θα παραταχθεί αύριο η Νάουσα με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, με στόχο να δώσει συνέχεια στην επιτυχία με την Καρίτσα. Αμφίβολος είναι ο γκολκίπερ Γρηγοριάδης (πρόβλημα στο δάχτυλο), με τον Νομικό να είναι σταντ μπάι για την εστία, ενώ ελπίδες επανόδου έχει ο Τούφας. Πιθανή ενδεκάδα: Νομικός, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Μουρατίδης, Γιαννόπουλος, Χατζόπουλος, Μαντώς, Μουρίκι, Παντζαρτζίδης, Κωτσόπουλος. Θέσεις διεκδικούν Γρηγοριάδης, Τούφας, Νίκου, Τόσιος, Ντινόπουλος, Καψάλης. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Βασίλης Ασλανίδης, που έκανε ντεμπούτο με νίκη, τόνισε: «Αντιμετωπίσαμε σωστά το ματς, με έναν αντίπαλο με έμπειρες μονάδες, που πάλεψε και είχε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακά του. Προσπαθήσαμε και αξίζαμε τη νίκη, βάσει ευκαιριών. Πιστεύω σε καλύτερη συνέχεια, το πρωτάθλημα δεν έχει εύκολα ή δύσκολα ματς, θέλει πάντα προσοχή. Θα βγάλουμε καλό σύνολο, που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και θα παίρνει βαθμούς, με νεαρούς και έμπειρους παίκτες».

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γυρνά στη δράση αύριο η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη, στον «τελικό» με τον Κιλκισιακό εκτός (μετά το ρεπό και το φιλικό συντήρησης με τον Κορινό), με νέο πρόσωπο τον Παπατολίκα, απόντες τους Κτιστόπουλο, Σαμανίδη, Τουλκερίδη και αμφίβολους τους Γκουντρουμπή και Κραγιόπουλο.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Συνέχεια στις επιτυχίες, μετά το διπλό στον Εύοσμο, θέλει αύριο η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου, εντός με τα Τρίκαλα Ημαθίας (έγινε κατασκοπεία προχθές κόντρα στην Καρδία), ώστε να πλησιάσει την κορυφή. Απόντες για τους «πράσινους» είναι οι Ηλιόπουλος, Ρίτσκος (τιμωρημένοι), Παπαποστόλου, Ζαγναφέρης, Τσιαμπάζης (ανέτοιμοι), ενώ αμφίβολος είναι ο Ποκόνγκ.

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Μετά την ήττα στη Νάουσα, η ομάδα της Πιερίας δίνει αύριο κρίσιμο ματς εντός με τον ουραγό Καμπανιακό, με απόντα τον Γούτσιο και αμφίβολους τους Τασίδη, Λυκούργο, Φουρκιώτη, ενώ ο Μιχάλης Ζιώγας τονίζει: «Είχαμε απουσίες στη Νάουσα, παίξαμε με νεαρούς και ανασυντασσόμαστε, ο δρόμος είναι μακρύς και θα τα δώσουμε όλα για να σωθούμε».

ΤΡΙΚΑΛΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Χωρίς τους Γ. Κίτσα (τιμωρημένος), Κιρκιλιανίδη (τραυματίας) και με αμφίβολο τον Λαγδάρη, οι «πράσινοι» του Γιώργου Ντάμτσιου θα διεκδικήσουν την έκπληξη αύριο στην έδρα του Μακεδονικού, με φόρα μετά τη νίκη… αναπτέρωσης με την Καρδία.