Παρέμειναν χαμηλά Καρίτσα και Καμπανιακός

Παρέμειναν χαμηλά Καρίτσα και Καμπανιακός

Είχαν την υπεροχή και τις καλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι οι δευτεραθλητές Πιερίας (0-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 13/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τη βαθμολογική «ανάσα», που ζητούσαν στην τελευταία τους υποχρέωση για τον πρώτο γύρο, απέτυχαν να πάρουν η ΑΕ Καρίτσας και ο Καμπανιακός, στην αναμέτρησή τους για την 15η, εμβόλιμη αγωνιστική του 2ου ομίλου. Οι δύο αντίπαλοι «κόλλησαν» στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) και έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν λίγο το «κομβόι» ομάδων που οδηγεί στις θέσεις της σωτηρίας. Παρουσία περίπου 400 φιλάθλων στο δημοτικό γήπεδο Καρίτσας, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν κατάφεραν όμως να σημειώσουν το γκολ της νίκης, απέναντι στους ουραγούς, που πάντως έδειξαν σε ακόμη ένα ματς, πως δεν σκοπεύουν να «παραδώσουν τα όπλα». Στις σημαντικότερες στιγμές της αναμέτρησης, στο 15' ο Κωστόπουλος πλάσαρε άουτ σε τετ α τετ με τον Μπόικο, στο 70' ο Κυρτέγος σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση και στο 85' ο Μαυρίδης έκανε την παράλληλη κεφαλιά, χωρίς όμως να βρίσκεται κάποιος στην πορεία της μπάλας για να την σπρώξει στα δίχτυα.

Διαιτητής ήταν ο Κατεριάδης, με βοηθούς τους Μίλτση και Αρέστη (Πέλλας).

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Απ. Δαλαμήτρος, Νταντίνης, Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τσιώμης, Μαυρίδης, Μπέης, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωστόπουλος (85' Τροΐρης)

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ταλιχμανίδης): Μπόικος, Λατινόπουλος (50' Χουζούρης), Αλμπάνης, Πανούσης, Χριστοδουλίδης, Βασαΐτης, Χατζηβασιλειάδης (70' Καραλιόλιος), Παγωνίδης (86' Καρασαββίδης), Μπάλιος, Ρακαβίνας, Παπάζης.