Έκανε «χαρακίρι» ο Μακεδονικός

Έκανε «χαρακίρι» ο Μακεδονικός

Χαμένο πέναλτι και τέσσερα δοκάρια είχε η ομάδα του Κώστα Βελητζέλου, πριν παραχωρήσει τελικά το ισόπαλο 1-1 στον Μ. Αλέξ. Τρικάλων.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 13/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Θα το θυμούνται για πολλά χρόνια οι ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού το σημερινό (13/12) παιχνίδι με τον Μ. Αλέξ. Τρικάλων, για την 15η, εμβόλιμη αγωνιστική του 2ου ομίλου. Σε ένα ματς που είχαν ένα χαμένο πέναλτι και τέσσερα (!) δοκάρια, «κατόρθωσαν» στο τέλος να χάσουν δύο βαθμούς, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με τους πρωταθλητές Ημαθίας.
Μόλις στο 2' ο Κανούλας, που εξελίχθηκε σε μοιραίο για την ομάδα του, άνοιξε τον... χορό των δοκαριών, με τον Γαρύφαλλο να δίνει συνέχεια στο 8'. Στο 51' ο Παρσόπουλος «πάγωσε» τους γηπεδούχους, σκοράροντας με σουτ μετά από ασίστ του Καπετάνου (0-1), με τον Διαμαντίδη να έχει νέο δοκάρι στο 58'! Σειρά πήρε ο Τσουκάνης που «σημάδεψε» επίσης δοκάρι στο 75', πριν ισοφαρίσει σε 1-1 στο 82' με όμορφο σουτ. Το... ρεσιτάλ αστοχίας για τους γηπεδούχους ολοκληρώθηκε στο 87', όταν ο Κανούλας νικήθηκε από τον Αργυρόπουλο σε εκτέλεση πέναλτι, που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Γαρύφαλλου.

Διαιτητής ήταν ο Πανυτσίδης, με βοηθούς τους Ιωαννίδη και Εμμανουήλ (Κοζάνης).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Κώστας Βελητζέλος): Γουμάγιας, Μπουλγκουρίδης (70' Πεχλιβάνης), Βοσνιάδης (65' Παντεκίδης), Τουμανίδης, Παπατζίκος, Ζαφειρίδης, Βόσδου (52' Στασινόπουλος), Γαρύφαλλος, Κανούλας, Διαμαντίδης (80' Τράικος), Τσουκάνης

Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ (Γιώργος Ντάμτσιος): Αργυρόπουλος, Λ. Κίτσας, Πετκάκης, Τσουλχάι (17' Βλάχος), Κουκουράκης, Παρσόπουλος, Ζωγράφος (81' Ζαχαριουδάκης), Καπετάνος, Τερζής, Ποτουρίδης (62' Λαγδάρης), Ν. Παπαδόπουλος.