Νέα πεντάρα για τον ΝΠΣ Βόλος

Νέα πεντάρα για τον ΝΠΣ Βόλος

Χωρίς να δυσκολευτεί ο ΝΠΣ Βόλος επιβλήθηκε 5-0 του Διγενή Νεοχωρίου.

από Παμε Μπάλα
στις 16/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ασταμάτητος είναι ο ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος με χαρακτηριστική άνεση διέλυσε με 5-0 τον Διγενή Νεοχωρίου. Στο γήπεδο Νέαπολης βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι, όπου παρακολούθησαν τον επιθετικό μονόλογο των παικτών του Χουάν Φεράντο.

Στο 10’ ο Μάντζης με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Μαγνησίας και στο 18’ ο Πέντα με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0. Στο 30’ ο Δεμηρτζόγλου με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Ζέρη, έγραψε το 3-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος έπεσε κάπως ο ρυθμός, με τον Διγενή πάντως να απειλεί ελάχιστα. Στο 80’ ο Ντεντάκης με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Ντόση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 88’ ο Ζέρης με σέντρα σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Διαιτητής ήταν ο Διώτης (Ευρυτανίας) και βοηθοί οι Δόσκορης (Φθιώτιδας), Κουρλός (Ευρυτανίας).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ζέρης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Καμπαγέρο, Ηλιόπουλος, Πίτου Γκαρσία (65' Σαλαμούρας), Μάντζης (46' Κυπαρίσσης), Πέντα (75' Διμηνάς), Δεμηρτζόγλου (46' Ντόσης).

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Βαγγέλης Μπρισίμης): Καρατζάς, Γκαγκαστάθης, Τζέλης (46' Γιαννούλας), Σαρακατσάνος, Γούτσιος, Μπασιάκας, Αετόπουλος, Μακρής (70' Ψαρράς), Αμπαδιωτάκης (46' Κατσαμάγκας), Σκόνδρας, Μεζίνι (60' Τσικρικάς).