Στο Κιβέρι ήταν... Αήττητος!

Στο Κιβέρι ήταν... Αήττητος!

Η ομάδα των Σπάτων έβγαλε αντίδραση μετά τα δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και επέστρεψε στις νίκες (3-0 τον Ερμή).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 18/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η παρένθεση των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων έκλεισε στο Κιβέρι για τον Αήττητο! Μετά την ήττα στη Ραφήνα από την Τριγλία και την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΑΟ Χαλκίδας, η ομάδα των Σπάτων επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 3-0 του Ερμή, που μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στους πράσινους μόλις για ένα ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι κρατούσαν ανέπαφη την εστία τους και μακριά από τον Κοζιώτη τα ατού του Πάρη Κωνσταντακόπουλου, ωστόσο μετά την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι και έφτασαν σε άνετη επικράτηση!

Στο 51' ο Κατσικογιάννης άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη με κοντινό πλασέ, κερδίζοντας το «ριμπάουντ» από τη διπλή απόκρουση του Κοζιώτη σε ισάριθμες κοντινές προσπάθειες αντιπάλων του να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα (0-1). Δύο λεπτά αργότερα ο Τσιλιγκίρης ολοκλήρωσε με τον ιδανικό τρόπο συνδυασμένη ενέργεια και με σουτ έγραψε το 0-2, ενώ στο 86' ο Γκούμας πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, γράφοντας το τελικό 0-3 με υπέροχο δυνατό σουτ.

Διαιτητής ήταν ο Αντωνίου, με βοηθούς τους Ζήρδα και Νιδριώτη (Αθηνών).

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Γιώργος Διαμαντής): Κοζιώτης, Ζίου (82' Διαμαντής), Σακουλής (84' Μίλης), Χατζόπουλος, Σέλλης, Παπαϊωάννου, Αγγελόπουλος (75' Γκάτσης), Μαρίνης (65' Γιάννος), Μπιτζής, Αντωνόπουλος, Μουσταφάι

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Βιδάλης, Ηρακλής, Κωστόπουλος, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (82' Σκαφίδας), Δουκάκης (65' Γκούμας), Κρητικός, Τσιλιγκίρης (75' Νικλητσιώτης), Φαρινόλα (83' Σκούμας).

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 02:49