×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

Φεύγει από τη Νίκη Βόλου ο Μωϋσίδης

Φεύγει από τη Νίκη Βόλου ο Μωϋσίδης
από
στις 19/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ξεκίνησαν οι αλλαγές στη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της μέτριας αγωνιστικής εικόνας που έδειξε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής, με τους διοικούντες και τους προπονητές της να αποφασίζουν την απομάκρυνση του Σεραφείμ Μωϋσίδη από το ρόστερ των "κυανόλευκων".

Η φυγή του κεντρικού αμυντικού από τη Νίκη δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, από πλευράς του συλλόγου, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όμως, να "μαρτυρά" πως δε θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Βόλο, στέλνοντας σε όλα τα ΜΜΕ την παρακάτω δήλωση:

«Δυστυχώς όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν... Δεν είμαι αρμόδιος να εξηγήσω το γιατί, αλλά αποχωρώ από την ομάδα... Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη του και τη στήριξη του και ένα συγγνώμη που δεν μπόρεσα να τους χαρίσω παραπάνω χαρές… Εύχομαι στο μέλλον μόνο επιτυχίες... Η Νίκη είναι κομμάτι της καριέρας μου από παλιά και την έχω στην καρδιά μου. Μπορεί να ξανασμίξουν κάποια στιγμή οι δρόμοι μας. Τέλος ένα ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου. Ήταν τιμή μου που αγωνίστηκα στο πλάι τους. Τους εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια…»

Photo Credits: e-thessalia.gr