«Γκάζι» πρόκρισης στο β΄ μέρος η Καρδία, 3-0 τον Μελιτέα στην Τριανδρία και στους «8» του κυπέλλου

«Γκάζι» πρόκρισης στο β΄ μέρος η Καρδία, 3-0 τον Μελιτέα στην Τριανδρία και στους «8» του κυπέλλου
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 21/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο μέρος, όταν και… σοβαρεύτηκε, η Καρδία νίκησε 3-0 τον Μελιτέα για το κύπελλο ΕΠΣΜ στην Τριανδρία και προκρίθηκε στην φάση των «8».

Η ομάδα των Φώτη Αλεξίου και Πάνου Γουγουτσά, με ορισμένες αλλαγές στη σύνθεσή της, προηγήθηκε στο 55΄ με κεφαλιά του Χότζα, έφτασε στο 0-2 στο 74΄ με πλασέ του Βερνάρδου και διαμόρφωσε το τελικό 0-3 στο 91΄  με τον Ξανθόπουλο. Η ομάδα του Γιώργου Αβραμίδη στάθηκε καλά και είχε δυο δοκάρια, με Βεϊδαμενίδη (15΄) και… Πολυζά (32΄, παραλίγο αυτογκόλ), ενώ ευκαιρία έχασε ο Δούμας (στο 57΄ νικήθηκε από τον Παναγιωτίδη). Από την Καρδία αποβλήθηκε στο 65΄ με δεύτερη κίτρινη ο Τσατσαρώνης.

ΜΕΛΙΤΕΑΣ: Καραβελίδης, Αρπακιάς, Νόιβε (62΄ Μαρίγκος), Πόπτσης (76΄ Ζάντσας), Δούμας, Δήμου, Στασινόπουλος (64΄ Λουιζίδης), Αβαλιάν, Λυκίδης, Μπασκάκης, Βεϊδαμενίδης.

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Παναγιωτίδης, Τοπαλίδης, Μελίδης (46΄ Δημητρακόπουλος), Μπιμπισίδης, Πολυζάς, Τσατσαρώνης, Καρυδόπουλος (46΄ Βερνάρδος), Δαμουλάκης (46΄ Ξανθόπουλος), Βελισσάρης, Μάνιος, Χότζα (86΄ Μπλάτζιος).