«Εξάσφαιρος» ο Καμπανιακός με Ομόνοια Σίνδου (6-2)

«Εξάσφαιρος» ο Καμπανιακός με Ομόνοια Σίνδου (6-2)
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 22/12/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Άνετη φιλική επικράτηση για τον Καμπανιακό, που «ξεμπούκωσε» με 6-2 εντός κόντρα στη γειτόνισσα Ομόνοια Σίνδου. Για την ομάδα του Γιώργου Ταλιχμανίδη δυο γκολ πέτυχε ο Μπάλιος και από ένα οι Βασαϊτης, Χριστοδουλίδης, Ρακαβίνας και Καλογιάννης. Απόντες για τους «ερυθρόλευκος» ήταν οι Παπάζης και Αλμπάνης, ενώ συνεχίζονται οι επαφές για ενίσχυση και ίσως μια αποχώρηση ακόμα (μετά τις έξι πρώτες).

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Χρόνο αποθεραπείας για τους τραυματίες Νικολόπουλο, Τσελεπή, Γιαννιώτη και Γίδαρο έχουν οι «πράσινοι» στη διακοπή των Χριστουγέννων, ενώ αναζητείται αντίπαλος για φιλικό την επόμενη εβδομάδα. Στην επόμενη φάση κυπέλλου ΕΠΣΜ η Καρδία αντιμετωπίζει τον Ποσειδώνα στη Μηχανιώνα σε μονό ματς (Τετάρτη 10/1).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: «Δίχτυα» για ταλέντα και στο τοπικό Πιερίας… απλώνουν οι Κατερινιώτες, εκτός από «έτοιμες» λύσεις, για να μεγαλώσει το ρόστερ, ενώ αύριο στο κύπελλο (εκτός, νοκ άουτ) με τον Πιερικό Κ. Αγιάννη θα λείψει ο τραυματίας Γκουντρουμπής.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Χωρίς τους Ταουσιάνη (ελαφριά κάκωση στον ώμο), Ουζούνη (15 μέρες έξω, έκανε επέμβαση βουβωνοκήλης στη Θεσσαλονίκη) και με αμφίβολο τον Κιόρτση, θα παραταχθεί σήμερα η ομάδα του Ηλία Σαπάνη σε εκτός έδρας φιλικό με τον Κοπανό. Συνεχίζονται οι αναζητήσεις για φορ και εξτρέμ, δύσκολα θα υπάρξει άλλη αποχώρηση (μετά τη φυγή Μπουράκη, Κατσαμακτσή, Καρακάσογλου, Παπαστεργίου).

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μέχρι τρεις μεταγραφές αναμένεται να κάνουν οι «γουναράδες», για να «μεγαλώσουν» το ρόστερ και ο ένας ίσως είναι γηγενής μέσος και παλιός γνώριμος (σπούδαζε εκτός νομού). Η ομάδα του Νίκου Εμμανουηλίδη ίσως δώσει φιλικό την άλλη εβδομάδα, ανάλογα με το πότε θα γίνει το ματς κυπέλλου με την Ομόνοια Βογατσικού.

ΦΟΥΦΑΣ: Ευχαριστημένοι από τις εμφανίσεις του πρώτου γύρου και την τρίτη θέση, αν και μπορούσαν περισσότερα, είναι γενικώς στον Μακεδονικό, που δεν θα δώσουν φιλικά, αφού έχουν δυο ματς κυπέλλου, με τους Πόντιους Κοζάνης (αύριο και η ρεβάνς στις 30/12, με το νικητή να «περνά» στον τελικό). Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη ίσως αποκτήσει έναν εξτρέμ στις μεταγραφές.