Παρελθόν για τον Φούφα οι Τζόμπο και Κεσκιλίδης

Παρελθόν για τον Φούφα οι Τζόμπο και Κεσκιλίδης
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 03/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κοντά στην πόρτα της εξόδου δείχνουν για τον Μακεδονικό Φούφα οι Άλντο Τζόμπο και Θάνος Κεσκιλίδης, για επαγγελματικούς λόγους, ενώ δεν διαφαίνεται κάτι άμεσα για ενίσχυση. Για τη δύσκολη έξοδο με το Νέο Αμφίλοχο, ο Γιάννης Κερλίδης δεν υπολογίζει στον στρατευμένο Τακίδη.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πιθανό δείχνει το ντεμπούτο των νεοαποκτηθέντων Κυπαρίσση, Βοσνιάδη, Δαδάκου και Γουλιού για τους «μελανόλευκους», την Κυριακή εκτός έδρας με τον Μακεδονικό, αν φυσικά το κρίνει ο Γιώργος Καμπερίδης. Απών είναι ο τιμωρημένος Κανταρτζής, αμφίβολος ο Γκουντρουμπής, ενώ γυρνά ο Τουλκερίδης. Σήμερα ίσως υπάρξει νέα μεταγραφή, ενώ οι αναζητήσεις αφορούν κυρίως επιθετικό, κεντρικό χαφ και στόπερ.

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Με νέο πρόσωπο τον Νικολλάρα και τον Ν. Στεφανίδη να ενσωματώνεται σήμερα, ξεκίνησε η προετοιμασία των «κυανόλευκων» για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Καρίτσα. Αμφότεροι ίσως κάνουν ντεμπούτο, άμεσα ξεκαθαρίζει το θέμα του Στράτου Λάμπογλου, ενώ μάλλον θα αποκτηθεί αριστερός μπακ. Παράλληλα, κοντά στην έξοδο δείχνει ο στόπερ, Αλέξανδρος Λαβιδάς (κοντά στο Παραλίμνιο).

ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Και επίσημα παίκτης του «τριφυλλιού» όπως αναμενόταν έγινε ο 24χρονος Κατερινιώτης επιθετικός, Ανέστης Παναγιωτίδης, με θητεία σε Πιερικό, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Δόξα Μεγαλόπολης και εσχάτως Διαγόρα Ρόδου.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Χωρίς τους τιμωρημένους Ματεντζίδη και Λογγινίδη θα παραταχθεί την Κυριακή στην έδρα του πρωτοπόρου Άρη Παλαιοχωρίου η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη, αλλά γίνεται αγώνας δρόμου για να κάνουν ντεμπούτο οι νεοαποκτηθέντες Ιορδανίδης και Σαβελίδης (λογικά θα είναι αποστολή και ο γκολκίπερ Δουλκερίδης). Επίσης, συνεχίζονται οι επαφές για τις επόμενες προσθήκες (σίγουρα «δεκάρι»).

ΜΕ… ΒΟΥΛΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΦΕΣ, ΠΑΤΣΙΑΒΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΟΤΡΑΣ

Ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων η απόκτηση των 18χρονων Μιχάλη Πατσιαβούρα (μεσοεπιθετικός) και Θανάση Τσιότρα (αμυντικός), «πακέτο» από την Κ20 της Βέροιας, όπως αναμενόταν, αλλά και ο 37χρονος στράικερ, Δημήτρης Καφές (φέτος Προποντίδα Ν. Μαρμαρά), ενώ μετά τον Ζωγράφο αναμένονται ανακοινώσεις για τη φυγή των Ν. Παπαδόπουλου-Ευθυμίου.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γύρισε χθες στο γήπεδο η ομάδα του Ευόσμου, που ξεκίνησε προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή. Για τους «σταχυοφόρους» μάλλον κάνουν ντεμπούτο οι νεοαποκτηθέντες Θ. Αθανασιάδης, Λάμπρου, Λατινόπουλος, αντίθετα με τον Κύπριο Χατζηαθανασίου (δεν προλαβαίνουν τις διαδικασίες). Μεταγραφικά δεν υπήρξαν εξελίξεις για τους «πράσινους», που προσεχώς αναμένεται να αποδεσμεύσουν δυο-τρεις μικρούς, χωρίς ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Εκτός από τον προπονητή, Γιώργο Αβραμίδη, την Κυριακή εντός με τον Πιερικό ντεμπούτο για τους «πράσινους» θα κάνουν και οι Λυκίδης-Δοδοντσάκης (δεν υπάρχουν απουσίες), ενώ άμεσα αναμένονται εξελίξεις για τους Αβαλιάν, Μαυρομιχάλη και τον δοκιμαζόμενο Βούλγαρο εξτρέμ.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Επέστρεψε στο γήπεδο χθες η ομάδα του Ηλία Σαπάνη, μετά την άδεια της Πρωτοχρονιάς, ενώ την Κυριακή εντός με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Σεραφείμ Μωυσίδης. Πιο περίπλοκη είναι η διαδικασία για τον έτερο νεοαποκτηθέντα, Στέφανο Ντόγο (ερωτηματικό), ενώ οι «πράσινοι» συνεχίζουν τις αναζητήσεις για σέντερ φορ.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Δυο επιθετικούς (αν δεν δοθεί ο Μεντί στον Ηρακλή, μόνο έναν), στόπερ και μέσο αναζητά η ομάδα της Πέλλας στο μεταγραφικό «παζάρι». Για την κυριακάτικη έξοδο στη Νάουσα ο Γιώργος Τυριακίδης δεν υπολογίζει στους Λ. Ελευθεριάδη (τιμωρημένος), Παπαγεωργίου και Αναστασιάδη (τραυματίες).

 «ΦΟΥΛΑΡΕΙ» ΓΙΑ ΔΥΟ ΞΕΝΟΥΣ Ο ΝΕΣΤΟΣ

Μετά τους Βιέρα και Φεράρι, που δεν προλαβαίνουν το κυριακάτικο γειτονικό ντέρμπι με τον Αετό Ορφανού εντός (δεν θα υπάρχουν άλλες απουσίες), αφού δεν θα έχουν εκδοθεί τα δελτία τους, ο Νέστος Χρυσούπολης πατά… γκάζι για δυο ακόμα προσθήκες από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, πολύ κοντά στην ομάδα του Σάββα Καρυπίδη δείχνει ένας Βραζιλιάνος επιθετικός, με θητεία σε ομάδα της Γαλλίας, ενώ επαφές γίνονται και με Πορτογάλο αμυντικό μέσο (αμφότεροι δεν έχουν παίξει Ελλάδα).