«Μόνο έτσι θα έχει μέλλον ο Αστέρας Αμαλιάδας»

«Μόνο έτσι θα έχει μέλλον ο Αστέρας Αμαλιάδας»

Δήλωση με την οποία ζητά τη συσπείρωση του κόσμου και να βοηθήσει την προσπάθεια του χρηματοδότη, Θανάση Παπαγεωργίου, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Αστέρα Αμαλιάδας, Βαγγέλης Αγγελής, τονίζοντας ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος ώστε να έχει μέλλον αυτή η ομάδα.

από Παύλος Κουστέρης
στις 05/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του Αστέρα Αμαλιάδας:

«Η χαρά μου είναι να γυρίζουν πίσω παιδιά που αγαπάνε την ομάδα και έχουν δώσει πολύ καλές στιγμές στον κόσμο του Αστέρα, παιδιά που είναι από την ομάδα. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά και δεν θα πρέπει να εκπλαγείτε αν δείτε κι άλλα παιδιά να γυρίζουν πίσω. Ο Αστέρας αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη από δικούς του ανθρώπους.

Έχει ανάγκη να γυρίσουν πίσω οι ποδοσφαιριστές, έχει ανάγκη να γυρίσουν πίσω οι φίλαθλοι, έχει ανάγκη να γυρίσουν πίσω άνθρωποι οι οποίοι στήριζαν οικονομικά τον Αστέρα. Δίπλα στον Θανάση Παπαγεωργίου, ο οποίος είναι ένας χρηματοδότης, δεν είναι κουμανταδόρος ή κάτι τέτοιο. Ούτε χορηγός. Είναι ένας άνθρωπος, στον οποίο το καλοκαίρι πήγαμε πέντε-έξι από την ομάδα και τον πείσαμε να ασχοληθεί με αυτήν. Αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι τον πείσαμε να ασχοληθεί με την ομάδα, αρχής γενομένης από μένα, που πήγα στα Τρίκαλα και γύρισα πίσω, επιστρέφουμε στην ομάδα. Άνθρωποι όπως είναι ο Κώστας Νικολόπουλος, ο Ανδρέας Παπαδάτος. Κι έρχονται κι άλλοι. Ο Βαγγέλης Αθανασούλης, κι άλλοι. Πρέπει να γυρίσουμε πίσω να βοηθήσουμε την ομάδα σε αυτή την προσπάθεια η οποία είναι πάρα πολύ δύσκολη. Και είναι πάρα πολύ δύσκολοι καιροί για όλους.

Βλέπετε τι γίνεται σε όλο τον όμιλο. Το ίδιο, να επιστρέψει, πρέπει και ο κόσμος. Και την Κυριακή, πρέπει να συμπαρασταθεί στην ομάδα, γιατί είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πάρα-πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Να αφήσουν τις κριτικές, να αφήσουν τα καφενεία, να τα αφήσουν όλα και να έρθουν να πάρουν τις θέσεις τους στο γήπεδο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο, να δώσουν μια οικονομική ανάσα στην ομάδα. Το σύνθημά μας το καλοκαίρι «μόνο ένας δεν μπορεί», έγινε «μόνο ένας…». Αυτό δεν υπάρχει. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Αν θέλει ο κόσμος να έχει μέλλον αυτή η ομάδα. Η ομάδα είναι δεύτερη μετά από πάρα πολλά χρόνια. Και της αξίζει να είναι πρώτη. Και εκεί θα φτάσει.

Είναι μια υπόσχεση την οποία πρέπει να τη δώσουμε όλοι μας και σε αυτό το έργο που έχει μπροστάρη τον κ. Θανάση Παπαγεωργίου, πρέπει να σταθούμε όλοι μας. Τα ψέματα τελείωσαν. Ας περάσουμε όλοι μαζί στην επόμενη μέρα. Έγιναν λάθη και θα γίνουν και λάθη. Αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε, είναι την επόμενη μέρα να είμαστε όλοι αγκαλιασμένοι και ενωμένοι».