Απέκτησε Σαραφούδη ο Νέστος Χρυσούπολης

Απέκτησε Σαραφούδη ο Νέστος Χρυσούπολης
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 05/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 «Φουλ επίθεση» από το Νέστο Χρυσούπολης, που έντυσε στα κυανόλευκα τον Γιώργο Σαραφούδη. Ο 29χρονος σέντερ φορ κατάγεται από τη Νικήσιανη, έχει αγωνιστεί σε Δόξα Δράμας, Βύζαντα Μεγάρων, Καλαμάτα, Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, αλλά και στο εξωτερικό, τη ρουμάνικη Σανατατέα και ομάδες μικρών κατηγοριών της Αγγλίας, όπως Μπέντφορντ και Χίτσιν Τάουν. Άμεσα αναμένονται νέες προσθήκες για την ομάδα του Σάββα Καρυπίδη, ίσως μέσω δοκιμής ξένων. Για το μεθαυριανό ματς με τον Αετό Ορφανού εντός δεν υπολογίζεται μόνο ο τιμωρημένος Τσάκωνας.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ… ΡΕΛΑΝΣ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Διπλή «απάντηση» στην απώλεια του αρχηγού, Ηλία Προβατίδη, που αποχώρησε για τον Κιλκισιακό, ετοιμάζει άμεσα ο Αγροτικός Αστέρας, για να… ρεφάρει και να ενισχύσει το ρόστερ με ποιότητα και εμπειρία. Οι «σταχυοφόροι» δείχνουν πολύ κοντά σε «εξάρι» (παίζει και στόπερ) και επιτελικό χαφ (παίζει και «οκτάρι»), για να… φορτώσουν τον άξονα. Για το μεθαυριανό ματς με τον Ηρακλή ντεμπούτο ίσως κάνουν Λάμπρου-Λατινόπουλος, ενώ αγωνία υπάρχει για το δελτίο του Αθανασιάδη.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Εκκρεμή παραμένουν για την ομάδα της Πέλλας τόσο το «μέτωπο» παραχώρησης του Σενεγαλέζου φορ, Κριστιάνο Μεντί στον Ηρακλή, όσο και της απόκτησης του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Βίτορ Ούγκο (πρώην Διαγόρα, δοκιμάζεται). Για την έξοδο στη Νάουσα δεν υπολογίζονται οι Λ. Ελευθεριάδης (τιμωρημένος), Παπαγεωργίου και Αναστασιάδης (τραυματίες).

ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Εκτός από τον Σαϊνατούδη, αμφίβολος για το «τριφύλλι» στην έξοδο με τον Ορφέα Ξάνθης μεθαύριο είναι και ο γκολκίπερ Καστανιώτης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Με νέο πρόσωπο τον Λυκίδη, αλλά χωρίς τους Μπουλγκουρίδη, Τράικο, Ρίτσκο (τραυματίες), Δοδοντσάκη (δύσκολα θα βγει δελτίο) θα υποδεχτούν μεθαύριο τον Πιερικό οι «πράσινοι», στο ντεμπούτο του Γιώργου Αβραμίδη. Άμεσα αναμένονται θετικές εξελίξεις με τους Αβαλιάν, Μαυρομιχάλη και τον Βούλγαρο εξτρέμ, Καπτίεφ.

ΝΑΟΥΣΑ: Χωρίς τους Ντινόπουλο, Κυζιρίδη (τιμωρημένοι) και Γρηγοριάδη (τραυματίες), αλλά με νέο πρόσωπο τον Τζημογιάννη, θα φιλοξενήσει μεθαύριο τον Αλμωπό Αριδαίας η ομάδα του Βασίλη Ασλανίδη. Μεταγραφικές εξελίξεις δεν υπήρξαν στους Ημαθιώτες, ούτε άλλη ένδειξη αποδέσμευσης, μετά τους Ευθυμιάδη-Μτσεντλισβίλι. ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Χωρίς τον τραυματία γκολκίπερ Ψαρρά (στα δοκάρια ο Περπερίδης), θα υποδεχτούν οι Φλωρινιώτες μεθαύριο την Καστοριά, ενώ μετά τον Ευθυμίου ίσως υπάρξουν νέες προσθήκες.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Ένα νεαρό μέσο εκτός νομού, που μετέχει ήδη στις προπονήσεις, αναμένεται να αποκτήσουν άμεσα οι «ερυθρόλευκοι», περιμένοντας αίσιο τέλος από Δευτέρα με τον επιθετικό Αμαρίλντο Καμπεράι, αν μείνει ελεύθερος από τους Ακρίτες Συκεών. Για τη μεθαυριανή έξοδο στα Τρίκαλα Ημαθίας δεν υπολογίζεται μόνο ο Μπιτζικόπουλος.