Πήρε το ντέρμπι ο Πανηλειακός

Πήρε το ντέρμπι ο Πανηλειακός

Η ομάδα του Γιώργου Κούτση έφυγε με το «διπλό» από τη Βάρδα (1-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 08/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Πανηλειακός ήταν ο μεγάλος νικητής και στο έτερο ηλειακό ντέρμπι, μετά από εκείνο με τον Αστέρα Αμαλιάδας. Στο πρώτο παιχνίδι για το 2018 οι ερυθρόλευκοι πέρασαν νικηφόρα από το «Γρ. Καλάκος», επικρατώντας με 2-1 του ΠΑΟ Βάρδας. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους ερυθρολεύκους, αφού μόλις στο 6' πήραν το προβάδισμα χάρη σε αυτογκόλ του Καρούτη, που προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι από τη σέντρα του Λεβέντη (0-1). Στο 23' ο Ντάνκουα εδραίωσε το προβάδισμα της ομάδας του Πύργου με πλασέ (0-2), απλοποιώντας τα πράγματα για τη συνέχεια. Στο 48' ο Κρεββατάς σκόραρε με κεφαλιά, το γκολ όμως δεν κατακυρώθηκε αφού ο παίκτης είχε συλληφθεί σε θέση οφσάιντ. Ένα λεπτό μετά οι γηπεδούχοι μπήκαν πάλι στο παιχνίδι από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κωνσταντινίδη, που κέρδισε ο Μπουρνέλης από τον Λιόση.

Διαιτητής ήταν ο Σταυρόπουλος, με βοηθούς τους Ασημακόπουλο και Λιάπη (Ηλείας).

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Καπούταγλης, Λιόσης, Καρούτης (38' Χούσα), Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος (63' Σώκαλης), Γ. Πολίτης (82' Ραλλης), Ντόμας, Μελετίδης (70' Καλογερόπουλος), Κωνσταντινίδης, Π. Πολίτης

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Καπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Μπουρνέλης, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (90' Χατζηστάμου), Γκοτσούλιας, Κρεββατάς (94' Δαβουρλής), Μπουρλάκης (86' Κολόκας), Σωτηρόπουλος (65' Σέχου).