«Λευκή» ισοπαλία για Νάουσα και Αλμωπό Αριδαίας

«Λευκή» ισοπαλία για Νάουσα και Αλμωπό Αριδαίας
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 08/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έννοια… συμβιβασμού και αλληλοεξουδετέρωσης στην Ημαθία, με τη Νάουσα και τον Αλμωπό Αριδαίας να έχουν ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά τις προσπάθειές τους να «σφραγίζονται» από το «στείρο» 0-0. Στο 82΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Θόρια με δεύτερη κίτρινη, ενώ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 86΄, όταν αποβλήθηκε ο Ζούρκος για την ομάδα του Βασίλη Ασλανίδη (επίσης με δεύτερη κίτρινη). Για τους Ναουσαίους, που είχαν παράπονα για τη διαιτησία του Χαλκιδικιώτη Τσακαλίδη, ευκαιρίες έχασαν οι Παντζαρτζίδης (10΄), Κωτσόπουλος (46΄, 47΄), Μουρίκι (53΄, 78΄). Για την ομάδα της Πέλλας απείλησαν οι Μεντής (4΄), Χαρίσης (12΄, 58΄), Μεντί (62΄, 82΄), Γ. Ελευθεριάδης (66΄). Διαιτησία: Τσακαλίδης, Μαλανδρής, Κεχαγιάς (Χαλκιδικής).

ΝΑΟΥΣΑ: Νομικός, Περηφανόπουλος, ΖΟΥΡΚΟΣ, Τζημογιάννης, Μουρατίδης, Μαντώς, Τούφας, ΜΟΥΡΙΚΙ (88΄ Νίκου), Παντζαρτζίδης (58΄ Καψάλης), Χατζόπουλος, ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Πετρόφ, Σαμαρόπουλος, Θόρια, Πολύζος (75΄ Τσόλκας), Πετρίδης, ΧΑΡΙΣΗΣ, Γ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, Μεντής (88΄ Μιχαηλίδης), ΜΕΝΤΙ.