Ο Αγγελούδης είχε τη λύση για τον Διαγόρα

Ο Αγγελούδης είχε τη λύση για τον Διαγόρα

Επιστροφή στις νίκες για τον Διαγόρα, καθώς η ομάδα του Νίκου Παντέλη με μεγάλο άγχος, επιβλήθηκε του αξιόμαχου Λουτρακίου (1-0) με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης να το πετυχαίνει ο Αγγελούδης.

από Παύλος Κουστέρης
στις 08/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα που τον φέρνει στην 3η θέση της βαθμολογίας πήρε ο Διαγόρας Ρόδου, αφού επιβλήθηκε του Λουτρακίου (1-0) και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρεις αγωνιστικές, που αγνοούσε το «τρίποντο». Ο «χρυσός» σκόρερ για τους Ροδίτες ήταν ο Αγγελούδης στο 17’ με κεφαλιά. 

Από την αρχή του ματς, οι παίκτες του Νίκου Παντέλη έδειξαν να δυσκολεύονται απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα του Λουτρακίου, αλλά ευτύχησαν πριν από τη συμπλήρωση εικοσαλέπτου στο ματς, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πέεφ ο οποίος έκανε ντεμπούτο  να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Σκάρος πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, με το ριμπάουντ να έρχεται στο κεφάλι του Αγγελούδη και από εκεί στα δίχτυα.

Στο 26’ ο Σουάνης έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 2-0, πλασάροντας άστοχα μπροστά στον Διάσσινο  και μέχρι το ημίχρονο δεν υπήρξαν άλλες συγκινήσεις.

Ο ΑΟ Λουτράκι στο β’ μέρος ανέβασε την πίεσή του, προσπάθησε να βρει το γκολ, αλλά ο Διαγόρας ήταν αυτός που στο 61’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, με την μπάλα από το σουτ του Αγγελούδη να βρίσκει στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Διάσσινου, με το 1-0 να μένει τελικά μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Διαγόρας (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Μεντής, Προβατίδης, Γεωργίου (64’ Βελλίνης), Σουάνης, Αγγελούδης (84’ Καρπαθάκης), Σκάρος (57’ Σερτζίνιο), Βελέτης, Πέεφ (91’ Ρούνιτς)

ΑΟ Λουτράκι (Γιάννης Νούλας): Διάσσινος, Στασινόπουλος, Τσώκος (64’ Λάκα), Ντερτίλης, Τσορμπατζίδης, Πετρίδης (72’ Ζερβός), Γούλας, Σιώκος, Δαλκαφούκης (84’ Γεωργούλιας), Στασινόπουλος, Γεωργίου