Τέλος ο Μαυρομάτης από την Κηφισιά

Τέλος ο Μαυρομάτης από την Κηφισιά

Η ομάδα των βορείων προαστίων ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον προπονητή.

από Παμε Μπάλα
στις 09/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κηφισιάς αποτελεί ο Μάρκος Μαυρομάτης. Μετά την ήττα από τον Άγιο Ιερόθεο, η ομάδα των βορείων προαστίων βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας στον 8ο όμιλο και η διοίκηση θεώρησε ότι χρειάζεται μια αλλαγή για να σωθεί η χρονιά. Γι’ αυτό έλυσε μετά από 1,5 χρόνο τη συνεργασία της με τον έμπειρο προπονητή, τον οποίο ευχαρίστησε και αποχαιρέτισε ως φίλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από 1,5 χρόνο καθοδήγησης της ομάδας μας από τον κύριο Μάρκο Μαυρομμάτη οι δρόμοι μας δυστυχώς χωρίζουν.

Ο coach, ανέλαβε την ομάδα κατά την περσινή περίοδο σε μια δύσκολη χρονική στιγμή και κατάφερε να την οδηγήσει με ασφάλεια στην σωτηρία ενώ κατά την φετινή περίοδο δημιούργησε μια ομάδα που κατά γενική ομολογία αδικείται από την βαθμολογική της συγκομιδή. Ο Μάρκος, αποτελεί τον μακροβιότερο προπονητή της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες, θεωρείται από όλους μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας και χαίρει της εκτίμησης όλου του φιλάθλου κοινού της Κηφισιάς. Μάρκο, αφήνεις πίσω σου μόνο ευχάριστες και ξεχωριστές αναμνήσεις, φίλους και βαθιές συνεργασίες και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Coach, σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στην ομάδα μας και είναι περιττό να θυμίσουμε ότι η πόρτα του συλλόγου είναι πάντα ανοικτή για σένα! Η αξία, το ήθος και η προσφορά σου άφησαν ανεξίτηλα τα σημάδια τους στην ομάδα μας! Ευχαριστούμε για όλα».