Νίκη με… ντόρτια ο Ηρακλής

Νίκη με… ντόρτια ο Ηρακλής

Ο Γηραιός επικράτησε άνετα 4-0 του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων.

από Παμε Μπάλα
στις 14/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με τον Χρήστο Ρόβα σε τρελά κέφια, ο Ηρακλής επιβλήθηκε άνετα 4-0 του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων. Ο 23χρονος επιθετικός σημείωσε χατ τρικ, φτάνοντας τα 16 τέρματα φέτος στο πρωτάθλημα.

Από το ξεκίνημα του αγώνα στο Καυτανζόγλειο, ο Γηραιός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Στο 5’ ο Ρόβας από ασίστ του Παπαδόπουλου άνοιξε το σκορ και στο 25’ ο ίδιος με σουτ από τη μεγάλη περιοχή έγραψε το 2-0. Στο 63’ ο Ηρακλής βγήκε στην αντεπίθεση, με τον Αθανασίου να δίνει στον Ρόβα, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 3-0. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, αλλά στο 91’ ο Παπαδόπουλος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητής ήταν ο Θεοχάρης και βοηθοί οι Σακκάς, Σφυρής (Θεσσαλίας)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καραντασιάδης (77’ Μούδιος), Καστριτσέας, Α. Αθανασίου (70’ Ανδρεάκος), Ρόβας (67’ Γκουτσίδης), Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος (54’ Μεντί), Κωστούλας.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Γιώργος Ντάμτσιος): Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης, Τσουλχάι, Πετκάκης, Τερζής, Καταρίδης, Κιρκιλιανίδης, Κουκουράκης, Παρσόπουλος, Ποτουρίδης, Καπετάνος (34’ Πατσιαβούρας).