Φρέναρε τον Ηρόδοτο ο ΟΦΙ

Φρέναρε τον Ηρόδοτο ο ΟΦΙ

Ο ΟΦ Ιεράπετρας αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ηρόδοτο.

από Παμε Μπάλα
στις 14/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στάση στην Ιεράπετρα έκανε ο Ηρόδοτος, ο οποίος μετά το 1-1, απέκτησε συγκάτοικο το Αιγάλεω στο ρετιρέ του 8ου ομίλου. Το παιχνίδι ήταν δυνατό και είχε εκατέρωθεν φάσεις. Στο πρώτο μέρος ο ΟΦΙ ήταν καλύτερος και στο 45’ ο Μπιταξής μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν πολλά νεύρα και εντάσεις μεταξύ των παικτών, αλλά και στην εξέδρα, ενώ αποβλήθηκε από τον πάγκο ο Μανώλης Παπαματθαιάκης. Πάντως ο Ηρόδοτος ανέβασε στροφές και στο 51’ ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 71’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φραγκουλάκη, ο Ετόφ με προβολή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 85’ ο ΟΦΙ ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή, αλλά δεν καταλογίστηκε η παράβαση.

Διαιτητής ήταν ο Κασσελάκης και βοηθοί οι Μαρνέζος, Κομισοπούλου (Χανίων).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης, Πυθαρούλης, Μίγγας, Τζελέπης, Μπιταξής, Καραγιάννης, Ουζούνογλου (76' Λιλάι), Ντιατά, Παπαδόπουλος, Κορέτα (90' Χρυσοφάκης).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Μπαλάφας, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Μπάμπης, Φουκαράκης (59' Γαρεφαλάκης), Ντάνιελ, Φραγκουλάκης, Μωραϊτης, Ετόφ, Μελισσόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 19:01