Διπλό παραμονής για Αγροτικό Αστέρα στον Λαγκαδά με 1-2!

Διπλό παραμονής για Αγροτικό Αστέρα στον Λαγκαδά με 1-2!

Εξαιρετική εμφάνιση από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Χατζηβασιλάκη που όσες φορές χρειάστηκε είπε όχι στους επιθετικούς της ΑΠΕΛ

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 14/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

 

Σπουδαίο τρίποντο πήρε ο Αγροτικός Αστέρας στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και μάλιστα εκτός έδρας επί  της πολύ δυνατής ΑΠΕ Λαγκαδά με 1-2!

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος αν και ήταν αρκετά νευρικό είχε αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες.

Ωστόσο το δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτό που θα θυμούνται όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Λαγκαδά ,καθώς σε αυτό σημειώθηκαν και τα τρία γκολ της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν με τον Καπρέτσο στο 52’.

Χωρίς ωστόσο να προλάβουν να χαρούν την επιτυχία του γκολ ,γιατι 6 λεπτά αργότερα ο Ζαννάκης έφερε το παιχνίδι στα ίσια ,αναπτερώνοντας τις ελπίδες για νίκη.

Στο 70’λεπτό ο Κεχαγιάς έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους πράσινους με 1-2!

Το σκορ δεν άλλαξε έως το τέλος του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη που προήλθε από την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε για μία ακόμη φορά η πολύ καλή εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια του Αγροτικού Αστέρα του 21χρονου Αλέξανδρου Χατζηβασιλάκη. Στον Εύοσμο τρίβουν τα χέρια τους για την εμφάνιση του νεαρού που άφησε πολλά μηνύματα για το μέλλον!

  

Σκόρερ: Ζαννάκης 58΄-Καπρέτσος 52΄, Κεχαγιάς 70΄

Διαιτησία: Τζαμουτζαντώνης (Χίου), Ανδρέου, Μεταξιώτης (Μακεδονίας).

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Φαρμάκης, Μουχάλης (86΄ Καρασαββίδης), Κιτσάκης (90΄ Τσέτσος), Μπάρμπας, Καραμανλής, Μ. Στεφανίδης, Αγριμάκης, Έππας, Ν. Στεφανίδης, Κατσαρός (81΄ Θοδ. Αθανασιάδης), Ζαννάκης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Χατζηβασιλάκης, Ιωαννίδης, Ζουλούμης, Χατζόγλου, Κεχαγιάς (75΄ Μήτογλου), Ντουνιάς, Κουτούσης (40΄ λ.τ. Ατζαμιδάκης), Λάμπρου, Μαντζίρης (89΄ Πιστόπουλος), Θαν. Αθανασιάδης (77΄ Χρήστου), Καπρέτσος.

 

Η ομάδα της ΑΠΕ Λαγκαδά

 

Οι αρχηγοί των δύο ομάδων με τους διαιτητές του αγώνα