Μισή… χαρά για Πιερικό, μισή «δουλειά» για Νάουσα, 2-2 στην Κατερίνη

Μισή… χαρά για Πιερικό, μισή «δουλειά» για Νάουσα, 2-2 στην Κατερίνη
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 15/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Πιερικός «καιγόταν» για τη νίκη στην έδρα του, η Νάουσα «άγγιξε» το διπλό, αφού προηγήθηκε δυο φορές, αλλά με «χρυσή» αλλαγή τον Φώτη Γκουντρουμπή (φωτο), που πέτυχε τα δυο γκολ των γηπεδούχων, οι Κατερινιώτες είχαν τις… απαντήσεις και γλίτωσαν τα χειρότερα. Η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη συνέχισε την πτωτική πορεία της και πλέον βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού, εντός της επικίνδυνης ζώνης. Σκόρερ: 47΄ Γκουντρουμπής πέναλτι (1-1, το κέρδισε ο Κατσιαμήτας από τον Γρηγοριάδη), 71΄ Γκουντρουμπής σουτ (2-2)-45+3 φάουλ Γιαννόπουλου (0-1), 61΄ κοντινό σουτ Τζημογιάννη (1-2). Ευκαιρίες για τους γηπεδούχους έχασαν οι Δαδάκος (38΄), Γκουντρουμπής (46΄) και για την ομάδα της Ημαθίας οι Χατζόπουλος (4΄), Τούφας (24΄). Διαιτησία: Λυμπούδης, Μποζατζίδης, Μιχτατίδης (Μακεδονίας).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Βοσνιάδης, Κανταρτζής, Καρτσαμπάς, Χατζηδίμπας, Κωστίκος, Κραγιόπουλος (67΄ Καραγκούνης), Σαμανίδης (46΄ Κατσιαμήτας), Δαδάκος (46΄ ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗΣ), Κυπαρίσσης (86΄ Μτσεντλισβίλι).

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, Μουρατίδης, Χατζόπουλος, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Τούφας, Περηφανόπουλος, Μαντώς (46΄ Τόσιος), Παντζαρτζίδης (68΄ Ντινόπουλος), Κωτσόπουλος (91΄ Καψάλης), Κυζιρίδης (89΄ Νίκου).