Επιθετική απάντηση κατά του Αιγάλεω από τον Φωστήρα

Επιθετική απάντηση κατά του Αιγάλεω από τον Φωστήρα

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στους ισχυρισμούς της διοίκησης του Αιγάλεω εξέδωσε ο Φωστήρας, κάνοντας λόγο για ειρωνική συμπεριφορά των ιθυνόντων της ομάδας των Δυτικών Προαστίων, ενώ καυτηριάζουν και τον τρόπο με τον οποίο μπήκε το ένα από δύο γκολ της ομάδας του Γιώργου Αρχοντάκη.

από Παύλος Κουστέρης
στις 15/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αναλυτικά:

«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την τοποθέτηση του προέδρου του Αιγάλεω, Άρη Παλτόγλου, σε ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. το πρωί της Δευτέρας και προκαλούν εντύπωση. Πρώτον, αναφορικά με την επίθεση που αναφέρει η ομάδα του Αιγάλεω, απορούμε πως γίνεται να συμβαίνει αυτό όταν κανένα μέλος από τους ποδοσφαιριστές δεν αγγίχτηκε.

Όσο δε, τις τίμιες και καθαρές νίκες που κατακτά το Αιγάλεω, ας το κρίνει η ποδοσφαιρική πιάτσα. Από εκεί και πέρα, αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε η συμπεριφορά του προπονητή της αντίπαλης ομάδας όσο δε και του επικαλούμενου τεχνικού διευθυντής της. Από τη στιγμή που η αποστολή του Αιγάλεω έφτασε στο γήπεδο μας, όσο και εκείνη της αποχώρησης ειρωνεύονταν κατ’ επανάληψη ανθρώπους του συλλόγου μας.

Βέβαια, μια ομάδα με την ιστορία του Αιγάλεω, θα πρέπει να εκτιμάει ποδοσφαιριστές διεθνής που με τη συμπεριφορά τους διαφημίζουν το άθλημα, όπως ο Χρήστος Πατσατζόγλου. Παρ‘ όλα αυτά, χθες φάνηκε ότι έχουν χαθεί τα πάντα στο βωμό ενός αποτελέσματος αφού οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας προτίμησαν να σκοράρουν και όχι να τηρήσουν το fair play καθότι η κατοχή ήταν υπερ της ομάδας μας».