Δημητρακόπουλος: «Νίκη… στρατηγικής η Καρδία στο Κιλκίς, θα σωθούμε με ανάλογη συνέχεια»

Δημητρακόπουλος: «Νίκη… στρατηγικής η Καρδία στο Κιλκίς, θα σωθούμε με ανάλογη συνέχεια»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 16/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Για την ουσιαστική… εξόντωση ενός ανταγωνιστή στη μάχη της σωτηρίας, του Κιλκισιακού, μίλησε στην «ΑRENA PRESS» ο κεντρικός χαφ, Μάριος Δημητρακόπουλος, που πέτυχε το 0-1 της Καρδίας με πέναλτι στο Κιλκίς και φιλοδοξεί να οδηγήσει τους «πράσινους» στη σωτηρία.

Ο 23χρονος μέσος, με θητεία ακόμα σε Πανηλειακό, Λάκκωμα, Αρναία, Ν. Αγιονέρι, Κ20 Άρη και Γερμανία, ανέφερε: «Η Καρδία έχει ίδια φιλοσοφία με πέρυσι, βασίζεται σε νεαρούς παίκτες, με ταλέντο και φιλοδοξία. Μικρός μέσος όρος ηλικίας, μικρό μπάτζετ, αλλά… μαχητές! Έχουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια, η ομοιογένεια και η ομαδικότητα δεν «κρύβονται» στο γήπεδο και αισιοδοξώ ότι θα καταφέρουμε να σωθούμε. Είμαστε από τις καλές ομάδες στον όμιλο. Κλειδί θα είναι να κερδίζουμε ανταγωνιστές, όπως τώρα ο Κιλκισιακός, τα ντέρμπι σωτηρίας, που θεωρούνται διπλής αξίας. Η Καρδία θα κερδίσει πόντους και ψυχολογικά από την επιστροφή στο «σπίτι», τη φυσική μας έδρα. Φέρνει ενθουσιασμό, δίνει έναυσμα για καλύτερη πορεία. Είναι ίσως το καλύτερο ερασιτεχνικό γήπεδο στο νομό. Παράλληλα, θέλουμε να διακριθούμε και στο κύπελλο. Στο Κιλκίς θέλαμε πολύ το διπλό, μπήκαμε σοβαροί εξαρχής και ίσως δικαιούμασταν και άλλα γκολ, ενώ δεν απειληθήκαμε. Ήταν νίκη… στρατηγικής και στερήσαμε την ελπίδα από τον αντίπαλο. Πλέον, έχουμε μεγάλη πρόκληση με τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου και θέλουμε κάτι θετικό, με σεβασμό, αλλά χωρίς φόβο. Είμαστε στο μεταίχμιο σωτηρίας και πτώσης, ο στόχος θα κριθεί στις λεπτομέρειες και οι βαθμοί που χάνονται δεν… επιστρέφουν».

ΜΕ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Τυχερή στάθηκε η Καρδία στην κλήρωση του κυπέλλου, αφού στους «4» θα αντιμετωπίσει σε διπλά ματς τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου (αν προκριθεί στον τελικό, με το νικητή του ΠΑΟ Κουφαλίων-Ηρακλής Αμπελοκήπων). Αύριο στη Χαλκιδική από τους «πράσινους» θα λείψει ο τιμωρημένος Μπιμπισίδης.