Απογείωση στο «+4» για Αγροτικό, 2-1 την Αλεξάνδρεια στην εκπνοή με λυτρωτή Χατζόγλου (vid)!

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 18/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πήρε φόρα ο Αγροτικός Αστέρας, που έδωσε συνέχεια στο διπλό στον Λαγκαδά και πανηγύρισε δύσκολο και αγχωτικό θρίαμβο… εκτόξευσης επί του Φιλίππου Αλεξάνδρειας, με 2-1 στον Εύοσμο με λυτρωτή τον Χατζόγλου στις καθυστερήσεις (το πρώτο γκολ ο Αθανασιάδης).

Το «δυο στα δυο» έκανε η ομάδα των Ηλία Στογιάννη και Γιώργου Τζόλα, που αποσπάστηκε από τους διώκτες της και ξέφυγε τέσσερις πόντους από τη «ζώνη» υποβιβασμού! Οι «πράσινοι» έφτασαν σε νίκη-χρυσάφι, διπλής αξίας με τους Ημαθιώτες που δύσκολα θα αποφύγουν πια το μοιραίο και ετοιμάζονται να παίξουν τα… ρέστα τους την Κυριακή, εκτός με έναν βασικό ανταγωνιστή όπως ο Εδεσσαϊκός. Ο Αστέρας, που «αναρριχήθηκε» στην πρώτη πεντάδα παρότι απαρτίζεται από πολλά… νιάτα, προηγήθηκε στο 18΄ με τον αρχηγό Θάνο Αθανασιάδη (σουτ στη γωνία, κερδίζοντας τις κόντρες), ενώ η ομάδα του Απόστολου Πάππα ισοφάρισε στο 27΄ με τον προωθημένο Δημήτρη Δημητρίου (με διπλή προσπάθεια). Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε εν μέσω αποθέωσης στο… φλεγόμενο «Δ. Κοντικάκης» στο 93΄ με κεφαλιά ο προωθημένος Τάσος Χατζόγλου (σε φάουλ του Ντουνιά), για μια νίκη… ανακούφισης και αυτοπεποίθησης. Ευκαιρίες για τον Αγροτικό έχασαν οι Καπρέτσος (55΄), Μαντζίρης (60΄, 70΄), Αθανασιάδης (35΄, 65΄), Πιστόπουλος (85΄), ενώ ο Φίλιππος με τον Κούμπουλα (18΄). Ντεμπούτο για τους «σταχυοφόρους» έκανε ο Κύπριος Χατζηαθανασίου, ενώ ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Απόστολος Πάππας σκεφτόταν ξανά πολύ έντονα το ενδεχόμενο παραίτησης, λόγω των συνθηκών… Διαιτησία: Στόλης, Καμπούρης, Κρυωνάς (Σερρών).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Χατζηβασιλάκης, ΖΩΤΟΣ, ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ, Μήτογλου, ΝΤΟΥΝΙΑΣ, Ιωαννίδης (82’ Μερτζάνης), Λάμπρου (71’ Αποστολίδης), ΜΑΝΤΖΙΡΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (74’ Ατζαμιδάκης), Καπρέτσος (86’ Πιστόπουλος).

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: ΚΟΥΖΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Πέικος, Πιπιλιάρης, Αβραμόπουλος, ΣΚΛΙΟΠΙΔΗΣ, Κιβρακίδης, ΑΡΓΥΡΙΟΥ, Ηλιού (46’ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ), Τριανταφυλλόπουλος (55’ Ταλαίπωρος), Κούμπουλα.

Φωτογραφία του χρήστη Αθλητικες Στιγμες.

Φωτογραφία του χρήστη Αθλητικες Στιγμες.

Φωτογραφία του χρήστη Αθλητικες Στιγμες.

Φωτογραφία του χρήστη Αθλητικες Στιγμες.

Φωτογραφία του χρήστη Αθλητικες Στιγμες.