Άλμα σωτηρίας για Πιερικό, 3-0 τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα

Άλμα σωτηρίας για Πιερικό, 3-0 τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 18/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 «Μίλησε» το κίνητρο του Πιερικού στη Χαλάστρα, με τους Κατερινιώτες να κερδίζουν… αέρα με 3-0 τον ουραγό Καμπανιακό και να βρίσκονται ξανά σε θέση σωτηρίας. Η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη πάτησε… γκάζι στο δεύτερο μέρος, κάνοντας το 0-1 στο 48΄ με πέναλτι του φορμαρισμένου Φώτη Γκουντρουμπή (το κέρδισε ο Κυπαρίσσης, φωνές των γηπεδούχων για μη τήρηση του φερ πλέι), ενώ στο 61΄ ήρθε το 0-2 με πλασέ του Κραγιόπουλου, γέρνοντας και άλλο την πλάστιγγα υπέρ των «μελανόλευκων». Το τελικό 0-3 για τους φιλοξενούμενους διαμόρφωσε στο 87΄ ο Κώστας Σαμανίδης, με «ριμπάουντ» σε χαμένο πέναλτι του ίδιου (απέκρουσε ο Γιαρμάς την εκτέλεση). Μάλιστα, ο Πιερικός έπαιξε με δέκα από το 65΄, λόγω αποβολής του Κανταρτζή. Ευκαιρίες για τους Κατερινιώτες έχασαν οι Κτιστόπουλος (10΄), Κραγιόπουλος (30΄) και για τους «ερυθρόλευκους» (που ζήτησαν πέναλτι στο 15΄ με τον Καμπεράι) οι Μπάλιος (38΄), Παγωνίδης (77΄). Διαιτησία: Τσιοφλίκη, Καραγιάννης, Στάικος (Λάρισας).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Γιαρμάς, Χατζηαποστόλου (64΄ Καρασαββίδης), Αλμπάνης, Χριστοδουλίδης, ΡΑΚΑΒΙΝΑΣ, Βασαΐτης (90΄ Ζουμπούλης), Χατζηβασιλειάδης (78΄ Μπιτζικόπουλος), Παγωνίδης, ΜΠΑΛΙΟΣ, ΠΑΠΑΖΗΣ, Καμπεράι.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Καρτσαμπάς, Κανταρτζής, ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ, ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ (75΄ Τουλίκας), Κυπαρίσσης (50’ Καραγκούνης), Κωστίκος, ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗΣ (82’ Δαδάκος), Κτιστόπουλος (86’ Λαζαρίδης), ΣΑΜΑΝΙΔΗΣ.

 

φωτο pierikosnews.gr