Ανατροπή και… τρίποντο για Άγιο Ιερόθεο

Ανατροπή και… τρίποντο για Άγιο Ιερόθεο

Ο Άγιος Ιερόθεος πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας.

από Παμε Μπάλα
στις 21/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ματς για γερά νεύρα έγινε στο Περιστέρι, όπου ο Άγιος Ιερόθεος, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε τελικά 2-1 του ΟΦ Ιεράπετρας. Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά μοιρασμένο στην αρχή, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Τσαρκάνι. Στο 31’ όμως ο Κορέτα εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Σιδεράκη και από κοντά έκανε το 0-1. Στο 38’ ο ΟΦΙ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, καθώς σούταρε άστοχα από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιος Ιερόθεος ήταν καταιγιστικός και έφτασε δίκαια στη νίκη με ανατροπή. Αρχικά, ο Μανδαμαδιώτης στο 58’ με πλασέ στην κίνηση ισοφάρισε σε 101 καις το 87’ ο Αργυρίου μετά από σέντρα του Σιμιτσή, έκανε καλό κοντρόλ και με πλασέ πέτυχε το 2-1.

Διαιτητής ήταν ο Ζαχαρόπουλος και βοηθοί οι Βιντσεντζάτος, Μάναλης (Ανατολικής Αττικής).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Σιδεράκης, Πολίτης, Ρόπας, Κασάπης (46' Κράσι), Τσατσαρής, Μαρτίνος,, Μανδαμαδιώτης (58' Σιμιτσής), Γκουτσούλας (95' Τρακόσης), Λέσι, Αργυρίου, Τσαρκάνι (80' Νιζάμης).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης, Πυθαρούλης, Μίσσας, Κορομηλάς (75' Λικαι (89' Τζελέπης)), Μπιταξής, Μπλέντι, Καραγιάννης (62' Χριστουλάκης), Ντιατά (67' Χρηστάκης), Ουζούνογλου, Κορέτα.