Θύμα ανατροπής η ΑΠΕ Λαγκαδά, που φωνάζει για δυο πέναλτι, 2-1 ο Αλμωπός Αριδαίας και το μήνυμα Θέμελη

Θύμα ανατροπής η ΑΠΕ Λαγκαδά, που φωνάζει για δυο πέναλτι, 2-1 ο Αλμωπός Αριδαίας και το μήνυμα Θέμελη
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 22/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συνηθίζει στα… χαμηλά η ΑΠΕ Λαγκαδά, που βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού («μείον 2» από Νάουσα, Πιερικό, μαζί με την Καρδία), με πτωτικές τάσεις το 2018 (τρεις σερί ήττες, τέσσερα ματς χωρίς νίκη). Η ομάδα του Αστέριου Θέμελη έχασε 2-1 με ανατροπή εντός από τον Αλμωπό Αριδαίας, «πληρώνοντας» τις πολλές απουσίες (Ν. Στεφανίδης, Καραμανλής, Έππας, Αγριμάκης), ενώ «φουλάρει» άμεσα για ενισχύσεις. Οι γηπεδούχοι, που είχαν πρώτη φορά στη σύνθεση ως βασικούς τους νεαρούς Θόδωρο Τσέτσο (16χρονος χαφ, από τις ακαδημίες) και Νίκο Νικολλάρα (σκόραρε), αλλά και τον έμπειρο Βάιο Στούμπο να κάνει θετικό ντεμπούτο, ζήτησαν δυο πέναλτι από τον Σερραίο Τρακαλιάνη, στο 74΄ σε ανατροπή του Μπάρμπα από τον Μένιο και στο 77΄ σε ανατροπή του Χιντασέλι. Στο 28΄ ο Λαγκαδάς προηγήθηκε με «κεραυνό» του Νικολλάρα μετά από πάσα του Χιντασέλι (1-0), ενώ ευκαιρίες για την ΑΠΕΛ έχασαν οι Ζαννάκης (45΄) και Τσέτσος (65΄). Στο 47΄ ο Γιώργος Κάρτζιος (φωτο), που έκανε πρεμιέρα για την ομάδα της Πέλλας, όπως και ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, πέτυχε το 1-1 με πλασέ, ενώ το 1-2 ήρθε από «καραμπόλα», σε σουτ του Πολύζου, που κόντραρε σε σώματα. Οι φιλοξενούμενοι (είχαν τις δικές τους απουσίες, με Χαρίση, Θόρια, Αναστασιάδη, Παπαγεωργίου) απείλησαν και με φάουλ του Λ. Ελευθεριάδη στο 16΄. Διαιτησία: Τρακαλιάνης, Καμπούρης, Αναστασιάδης (Σερρών).

ΘΕΜΕΛΗΣ: «ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΡΙ ΜΑΤΣ»

Με δήλωσή του μετά την ήττα από τον Αλμωπό Αριδαίας, ο τεχνικός της ΑΠΕΛ, Αστέριος Θέμελης, ανέφερε: «Από τη μέρα που έχω έρθει στην ομάδα είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσω και αυτό το κάνω γιατί έχω ηθική υποχρέωση προς τους παίκτες μου . Δεν θέλω να πω το παραμικρό για το παιχνίδι πέρα από το οτι κάναμε όλα αυτά που χρειαζόταν για να φτάσουμε στη νίκη. Είμαι περήφανος που στην προσπάθεια μας ένας από τους καλύτερους παίκτες μας ήταν ο 16 χρόνος Τσέτσος που έκανε το ντεμπούτο του στη Γ εθνική, όπως και από τα υπόλοιπα παιδιά δεν έχω κανένα παράπονο. Η προσπάθεια τους ήταν συγκινητική. Αυτό όμως που θέλω να δηλώσω δημόσια είναι πως για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Είμαι 25 χρόνια στα γήπεδα δεν θα γίνω γραφικός να πω ότι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ όσο και να το θέλουν κάποιοι θα είναι πάντα οι ποδοσφαιριστές. Θα πω κάτι με πλήρη συνείδηση της κατάστασης και κρατήστε την σημερινή ημερομηνία  οι Παίκτες μου έχουν περίσσεια από αυτό που ονομάζεται στα ισπανικά "cojones" και στο τέλος θα είναι αυτοί που του χρόνου θα αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία και με διαφορετικό στόχο οσο κι αν κάποιοι επιθυμούν και επιδιώκουν το αντίθετο».

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Φαρμάκης, Μουχάλης, Χιντασέλι, Μπάρμπας, ΣΤΟΥΜΠΟΣ, ΤΣΕΤΣΟΣ (69΄ Αθανασιάδης), ΝΙΚΟΛΛΑΡΑ, Κατσαρός (77΄ Μ. Στεφανίδης), Ζαννάκης (87΄ Καρασαββίδης), Σταμπουλής, Κοντέων.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Πετρόφ, Σαμαρόπουλος, Γ. Ελευθεριάδης, ΠΕΤΡΙΔΗΣ (83΄ Στογιαννίδης), Τριανταφυλλίδης, Λ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ (90’ Τσόλκας), Πολύζος, Πινέιρο (69΄ Μεντής), ΚΑΡΤΖΙΟΣ (90΄ Μουλάς).